https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furkomm Şikayet
Arkadaslar ben telefondan giriyorum foruma Furkomm a satilik forum varmi diye o.m attim onceden 1 tane daha atmisim teldeyim gormedim 2.oldu %20 uyarı veriyorum dedi boyle sacma seymi olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Attığınız mesaj ne içeriyor tam olarak yazın.Bir üst yetkili durup dururken uyarı vermez.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Satilik forum varmi

bu kadar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Telefondan nasıl becerdin bilmiyorum fakat mesaj bu;
ekranalntsyd.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman bir kere gönderdiğin mesajı 2 kere göndermeyeceksin. İlk gönderinde üzgünüm veremem gibi bir cevap almıştın. Böyle saçma sapan işler yapmayın. Sırf sizin gibiler yüzünden destekten bıktım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2013 Saat: 19:31)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O zaman bir kere gönderdiğin mesajı 2 kere göndermeyeceksin. İlk gönderinde üzgünüm veremem gibi bir cevap almıştın. Böyle saçma sapan işler yapmayın. Sırf sizin gibiler yüzünden destekten bıktım.

+1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayrıca o mesaja verdiğim cevaptan sonra;

ByDeaTLy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
ByDeaTLy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Satilik forum varmi
Bu 2. mesajın %20 uyarı veriyorum.

La oyle sacmalikmi olur telefondan atiyom kime ne gonderdigimi gormuyom rutben var diye artistlik yapma

Sonradan böyle birde mesaj aldım, sen ilk önce adap öğren kardeşim tamammı? "La" ne ya? bu ne argo, ne saçma bir tabirdir ya? kro değil kibar olmayı öğrenseydin, bu mesajdada daha iyi bir cevap alırdın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ray'ın paylaştığı resim herşeyi gösteriyor.Uyarıyı kaldırmayın.Kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok kuralları dikkatlice okuyun.http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=28157

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
13)Site yöneticilerine acil olmadığı sürece gereksiz özel mesajlar atılamaz. Soru ve/veya Sorunlarinızı "Öneri/Şikayet/Duyuru" forumumuzda yazabilirsiniz yazılan her mesaj Forum Yönetimi tarafından değerlendirmeye alınacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Küfür edit OnLiNe
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Buda ek;

Saçma sapan ÖM ler ile beni meşgul etmeyin.Soracağınız soru varsa söyleyin.Cins cins ÖM lerle uğraştırmayın beni.Profilimin herhangi bir yerinde satılık forum mu var yazıyorda ÖM atıyorsun? Eczaneye et sormak kadar saçma bu yaptığın iş.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkiliye ağır küfür.Kullanıcı sınırsız olarak uzaklaştırıldı.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte terbiye denen kavram burada sona eriyor, boşuna yetkili olmuyoruz burda. Sabırlı insanlarında hali de başka oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping