Arkadaslar ben telefondan giriyorum foruma Furkomm a satilik forum varmi diye o.m attim onceden 1 tane daha atmisim teldeyim gormedim 2.oldu %20 uyarı veriyorum dedi boyle sacma seymi olur
Furkomm Şikayet
|
02-06-2013 Saat: 19:21
Attığınız mesaj ne içeriyor tam olarak yazın.Bir üst yetkili durup dururken uyarı vermez.
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
02-06-2013 Saat: 19:31
Satilik forum varmi
bu kadar
Telefondan nasıl becerdin bilmiyorum fakat mesaj bu;
O zaman bir kere gönderdiğin mesajı 2 kere göndermeyeceksin. İlk gönderinde üzgünüm veremem gibi bir cevap almıştın. Böyle saçma sapan işler yapmayın. Sırf sizin gibiler yüzünden destekten bıktım.
02-06-2013 Saat: 19:32
02-06-2013 Saat: 19:34
Ayrıca o mesaja verdiğim cevaptan sonra;
ByDeaTLy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:ByDeaTLy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Satilik forum varmiBu 2. mesajın %20 uyarı veriyorum. Sonradan böyle birde mesaj aldım, sen ilk önce adap öğren kardeşim tamammı? "La" ne ya? bu ne argo, ne saçma bir tabirdir ya? kro değil kibar olmayı öğrenseydin, bu mesajdada daha iyi bir cevap alırdın.
Ray'ın paylaştığı resim herşeyi gösteriyor.Uyarıyı kaldırmayın.Kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok kuralları dikkatlice okuyun.http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=28157
Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
02-06-2013 Saat: 19:37
13)Site yöneticilerine acil olmadığı sürece gereksiz özel mesajlar atılamaz. Soru ve/veya Sorunlarinızı "Öneri/Şikayet/Duyuru" forumumuzda yazabilirsiniz yazılan her mesaj Forum Yönetimi tarafından değerlendirmeye alınacaktır.
Küfür edit OnLiNe
02-06-2013 Saat: 19:39
Buda ek;
Saçma sapan ÖM ler ile beni meşgul etmeyin.Soracağınız soru varsa söyleyin.Cins cins ÖM lerle uğraştırmayın beni.Profilimin herhangi bir yerinde satılık forum mu var yazıyorda ÖM atıyorsun? Eczaneye et sormak kadar saçma bu yaptığın iş. “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
02-06-2013 Saat: 19:39
Yetkiliye ağır küfür.Kullanıcı sınırsız olarak uzaklaştırıldı.
02-06-2013 Saat: 19:40
İşte terbiye denen kavram burada sona eriyor, boşuna yetkili olmuyoruz burda. Sabırlı insanlarında hali de başka oluyor.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi