Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genel Şef başvurusu
Önceden şunu söyleyeyim önceden genel şeftim grafiker gibi rütbelerden geçtim yoruma şöyle yazmayınız daha grafiker bile olmamışsın direkt genel şefmi olacaksın gibi. forumu üniversite yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım şimdi yeniden burdayım yeni konularla Uzatmadan başvuruya geçelim eski konularımı yeni konularımı buradan bulabilirsiniz

başarı yorumları hariç yorumlarda istiyorum hak edmiyorsun gibi şimdiden hepinize teşekkür ederim

Ad & Soyad :Onur bozkurt
Okul:Yok,bitti
Varsa twitter ve facebook profilleriniz:onur bozkurt
html bilgisi:Yüksek
css bilgisi:orta
php programlama bilgisi:orta
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : pvpciler.biz frmcular.com kapandı
Şuanki rep puanınız:74
konu sayısı:65'e yakın var
Önemli Olan 5 konu linkiniz:http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=35718
Mesaj Sayısı:963 hepsi yararlı içerisinde başarılar sözcüğü dahi yok
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:24 yaşındayım insanlara yardım etmeyi disiplinli adaletli olmayı seviyorum :)
İlerdeki Projeleriniz:yardım etmek,tema yapmak,üyelerin isteklerini yerine getirmek gibi
Günde Ortalama Kaç saat Onlinesiniz :4-5
Hangi Günleri Onlinesiniz : Salı Pazartesi Çarşamba Cumartesi Pazar

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
900 mesajla biraz zor gibi başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bence çok erken ama yinede başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bana göre mesaj sayısı değil insanlara yardım önemlidir adminimiz aynı zihniyetteyse eğer ona kalmış tabikide mesaj meselesi hiç önemli bişey olduğunu düşünmüyorum başarılar diyipte her yorumun altına 2000 mesaj yapabilirim değilmi ? :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2013 Saat: 18:51)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnş'ALLAH olursunuz ama biraz zor olmanız gibi görünüyor tabi ki admine kalmış birşey ;)

biraz zor olmanız gibi görünüyor ? anlayamadım olmanız biraz zor gibi görünüyormu demek istediniz ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=93 şartlarda +1500 mesaj yazıyor :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2013 Saat: 18:51)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnş'ALLAH olursunuz ama biraz zor olmanız gibi görünüyor tabi ki admine kalmış birşey ;)

biraz zor olmanız gibi görünüyor ? anlayamadım olmanız biraz zor gibi görünüyormu demek istediniz ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
inşallah genel şef olursunuz. bu forumda sizin kadar yardım eden üye ben daha görmedim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2013 Saat: 18:54)FastFooD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: inşallah genel şef olursunuz. bu forumda sizin kadar yardım eden üye ben daha görmedim :)

çok teşekkür ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Onur abi sen onları takma gözümde biraz bunamış olabilirsin (Şu Muhabbeti boşvereyim en iyisi :D) Fakat onlar seni tanımıyorlar. Kime "Daha erken" dediklerini bilseler "Beni banlayın" diye yalvarırlardı ;)

Başarılar dilerim umarım tekrar genel şef olursun !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2013 Saat: 19:26)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onur abi sen onları takma gözümde biraz bunamış olabilirsin (Şu Muhabbeti boşvereyim en iyisi :D) Fakat onlar seni tanımıyorlar. Kime "Daha erken" dediklerini bilseler "Beni banlayın" diye yalvarırlardı ;)

Başarılar dilerim umarım tekrar genel şef olursun !

çok teşekkür ederim :) duygulandırdın beni sağolasın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ah yaşlı adam ah Çağatay yazmış başvuruya :D
Bende farkettim ama söylemiyorum nedense :D

Düzelteyim yorumumu :D

Karizma bırakmadım adamda :D:D:D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senı forumda cok gormedım. Hakkında hıc bır bılgım yok. Başarılar dılerım. Admınımız gereken kararı elbet verır.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sizin bana eskilerden olduğunuz söylenmişti eskidende genel şef'mişsiniz başarılar dilerim.
PGM
Teşekkür verenler:
teşekkür ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
başarılar dilerim olmalısınız yeniden.
PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2013 Saat: 20:49)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: başarılar dilerim olmalısınız yeniden.

teşekkür ederim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adaylığa alındım :) herkeze teşekkürler şimdi çalışma zamanı :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
tebrik ederim bende bş adayı olmak istiyorum ama knou açamıyorum.
PGM
Teşekkür verenler:
teşekkür ederim ilgileniyorum çözebileceğim bir problemse çözebilirim eğer admin kp'yle ilgiliyse adminin girmesini beklemelisiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping