https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geveze Şikayet
Merhaba arkadaşlar . Benım forumdakı " geveze " adlı uye hakkında şikayetim var. Öncelikle olayı anlatayım . Ben bu arkadaştan bir forum satın aldım 15 Rep'e sorsunsuz oduyorum . Şuan 2 Adet rep kaldı. Arkadaşlar ben bu forumu yonetemeyecgımı anladım ve satmaya karar verdim . Foruma koydum ve baya fazla yorum aldım . Konuda rep karşılıgı sattıgımı belırttım . Yorum atan arkadaşlar bana +65 rep +105 Rep kadar rep verebileceklerini söylediler. 2 Kişi 105 Rep verebileceğini söyledi. Ne kadar gune olursa olsun verebıleceklermış . Daha sonra bu " geveze " adlı arkadaş yorum atmış . "Adimisin olum sen ben 15repe verdim halen vermedin 20repden assagi olmaz diyorsun ver forumumu !!!!al replerinide adinii ddgis bana ver sikayet ederim "
Bu şekilde yorum attı . Bende sınırlendım dogrusu ama kızıcak bır şekilde yorumlar atmadım . Biraz atıştık gibisinden oldu.
Şuan foruma Furkomm Yetkili abim 105 rep verdiğini açıkladı bende birşey olmaz ise ona satacagım . Bu konuyu taarruz adlı adminimizede attım . Şu şekilde mesajladım ama 5 Rep kaldıgı zamankı mesajım bu.

" İyi akşamlar hocam . Forumdaki nickiyle geveze nickli bir arkadaştan forum aldım forum sitesi şudur ;
forumblof.10tl.net
15 Rep'e satın aldım.
Ucuzdu dogrusu. Bende aldım aksatmadan verıyorum 10 rep'ini ödedim 5 rep akldı. Ben forumu yonetemeeyecegımı anladım ve destek .10tl.net'de forum alım satım bolumune bu forumu ekledım . 20 Repten aşşagıya satmayacagım dedim. Baktım baya fazla yorum gelmiş . ilk başlar 65 , 75 rep verenler onun ustune en son 105 rep sunan 2 kişi vardı . Bende 105 rep'in az olmadıgının farkına varınca satmaya karar verdım arkadaşlar onlıne olunca satıma başlayacaktık . Baktım forumu aldıgım kişi bana " adimisin oglum 15 repe sattım sana hala vermedin repleri 20 repten aşagı satmam diyorsun . Ver lan forumumu geri!! Şikayet ederim !!" Bu şekilde yorum atmış .
Suçlu olana vereceginiz cezaya razıyım . Ama ben haklıyım . İlgilenirseniz ne mutlu bana "
yanlışsız bu şekilde attım.

İlgilenmenizi istiyorum . Uyarı takdiri size kalmış . Ben belirli bir ceza istemıyorum zaten takdiri bana kalmamıştır .

Konunun linki ; http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=35466
Geveze Adlı Kullanıcın Linki ; http://destek.10tl.net/member.php?action=profile&uid=3223

Hayırlara vesile olsun . Arkadşla aramız bozulmasını ıstemem . Ama gereken cezayı haklı olmayan taraf alır diyorum işin takdirini yetkililere bırakyorum . Hayırlı Akşamlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kardeş ben öyle kastetmemiştim bak aynı tekifler banada geldi fakat sana baktım forumun yok hani forum işlerinden pek anlamıyorsunda"benim düşüncem"yanlışsa özür dilerim küçümsemek isteedim gönlümden sen geçtin onlarada verirdim aynı teklifleri aldım yani şimdi ben 105 Rep alabilirdim ama 15i tercih ettim ve şimdi senin bunun üzerinden kar yapman zoruma gitti anlıyormusun ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 01:40)Geveze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kardeş ben öyle kastetmemiştim bak aynı tekifler banada geldi fakat sana baktım forumun yok hani forum işlerinden pek anlamıyorsunda"benim düşüncem"yanlışsa özür dilerim küçümsemek isteedim gönlümden sen geçtin onlarada verirdim aynı teklifleri aldım yani şimdi ben 105 Rep alabilirdim ama 15i tercih ettim ve şimdi senin bunun üzerinden kar yapman zoruma gitti anlıyormusun ?

Anlasamda böyle yapman gerekmezdi . iyi birisisin fakat iç açıcı yorumlar atmıyordun . "adimisin" falan . Cezayı kım haksızsa çekmesini istiyorum . Bu konuyu oylesıne kapatamam . 15 Rep'e tercih ettim dediğin zaman ise benım şuan 50 rep teklif edilen bir sitem daha vardı . Siteler ile aram yoktu ama sıte ıyı olunca ucuz repe kapattım . Şikayetim devam ediyor kusura bakma.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kusura bakmam fakat fesat gibi düşünede zoruma gidiyor kazık yemiş gibi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 13:57)Geveze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kusura bakmam fakat fesat gibi düşünede zoruma gidiyor kazık yemiş gibi

Kazık ile hiçbir alakası yok bu durumun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen Forumu Almışsın Replerini Ödüyorsun Buna göre forum senin olmuş demektir zaten.
Forumu Sen aldığına göre de istediğin gibi satabileceksin.
105-145 rep filan cok uçuk repler olsa da bu konuda Geveze Ettiği Laflardan Dolayı Cezalandırılmıştır.
Konu Kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping