https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumdan Şikayetim Var
Öncelikle Adminim Söyliyeceğim şey canımı çok sıkıyor.
Destek Forumu Ücretsiz'ken Bir anda ücretli bir foruma dönüşmeye başladı herkes grafik tasarım vs. ücretli yapmaya başlıyor bunlara sadece gülüyorum.
Düşünsenize milyonlarca özel grafik dizayn ekipleri ve tek kişilik bir kadro ?
Adminim bunlar çok can sıkıcı logo : 2 TL ?
2 TL 'ya logo olsa nolur olmasa nolur ?
Başarılar deyip geçiyorum. Fakat Destek sitesi üyesi olarak bunlar çok saçma.
Adminim Bu Konu hakkında biraz düşünün derim.
Sonuçta "Destek" Sitesi "Ücretsiz" ken ücretli olucak..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam doğru diyorsunda . 2TL'ye kim logo yapıyor?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
katılıyorum sana kardeşim.

(25-05-2013 Saat: 19:51)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam doğru diyorsunda . 2TL'ye kim logo yapıyor?

Hatake yapıyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence doğru söylüyorsunz
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Gereksiz Bir Konu O Adamlar Sadece Ücret Karşılıgı Yapıyor Ama Çok İyide Yapıyor Yani Destek'e(Ücretsiz) vereceği 5 Dk Ücretli Yapacağı Tasarımlar 1 Saat Bilemedin 2 Saat Sürer Yani O Karşıdakinin İstediği Gibi Yapacak Ücretli Yapan Arkadaşlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ücretli olunca nolur olmayınca nolur biz burda gönülden destek veriyoruz ücret gibi birşeyimiz yok gönülden yardım ederek sevaba gireriz ha onlar ücretlide yapabilir farklı ama onlar senin anlattığın gibi yapıyorlar birde süper olur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 19:54)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim Gereksiz Bir Konu O Adamlar Sadece Ücret Karşılıgı Yapıyor Ama Çok İyide Yapıyor Yani Destek'e(Ücretsiz) vereceği 5 Dk Ücretli Yapacağı Tasarımlar 1 Saat Bilemedin 2 Saat Sürer Yani O Karşıdakinin İstediği Gibi Yapacak Ücretli Yapan Arkadaşlar.

ama burası destek forumu değilmi ? ozaman neden parayla yapılıyori ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu görmemiştim , yeni gördüm ve yorumumu attım . Bana göre çok gereksiz birşey . Burada yardım amaçlı varız . Herkes yardım amaçlı gelmedimi bu foruma? Tamam parasız yardım var , paraylada yardım olabilir . Parasız yaptıgın iyi , parayla yaptıgın çok iyi olabilir . "Ama hiç bir para , sevabı karşılayamaz " iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 19:55)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ama burası destek forumu değilmi ? ozaman neden parayla yapılıyori ?

Kardeşim Söylediğim Gibi /Ücretsiz Size Vereceği Dk 5 Bilemedin 10\ /Ücretliye Vereceği Dk 60 Bilemedin 70 ve Karşıdakinin İstediği Şekil Yapar.\ Anlata Bildimmmi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üzgünüm ama, sanane? milletin derdi seni mi gerdi? ben ücretli satmak istiyorum? ben grafiker değilim bişey değilim, bunu para kazanmak için yapıyorum. Zaten normalde az çok bakıyordum, isteklere. Sizi kınıyorum, milleti böyle saçma konulardan eleştireceğinize, kendi ayıplarınızı düzeltin.

(25-05-2013 Saat: 20:00)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-05-2013 Saat: 19:55)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ama burası destek forumu değilmi ? ozaman neden parayla yapılıyori ?

Kardeşim Söylediğim Gibi /Ücretsiz Size Vereceği Dk 5 Bilemedin 10\ /Ücretliye Vereceği Dk 60 Bilemedin 70 ve Karşıdakinin İstediği Şekil Yapar.\ Anlata Bildimmmi :)

İşte budur. Ama bu mantığı bile çıkaramıyorlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ücretli tasarım yapacağım diyen arkadaşlar grafiker değil. Kendi isteği ile yapmak istiyorlar o kadar. İstemiyorsanız bir şey yaptırmayın zorla para aldıkları da yok. Ha bunu grafikerler yapsa haklısınız rütbesinin gereğini yapmıyor olurdu ama şu an için öyle bir şey söz konusu değil.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben söyleyecektim Jungi söylemiş.

Bunu yapan kişiler grafiker değil, yani görevleri size grafik yapmak değil. Kimseyede bu konuda karışma hakkınız yok. Grafiker yapar satar belki ama Tasarımını Satmak ayrı birşey Satacağı Tasarım yapmak ayrı şeydir.

1.) Tasarımlarını satıyorlar evet olabilir. Fakat bu yapılmış birşeyin üstünden gitmektir.

2.) Satmak için tasarım yapmak ise daha başkadır. Ücretli tasarım yapmaz, geleceğindeki grafik düzenini ve işleyişini değiştirir. Bunu grafiker yaparsa zaten

2. Maddeyi Grafiker / Grafiker Adayı yaparsa suç olur. Onun dışındaki rütbeler değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 20:47)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben söyleyecektim Jungi söylemiş.

Bunu yapan kişiler grafiker değil, yani görevleri size grafik yapmak değil. Kimseyede bu konuda karışma hakkınız yok. Grafiker yapar satar belki ama Tasarımını Satmak ayrı birşey Satacağı Tasarım yapmak ayrı şeydir.

1.) Tasarımlarını satıyorlar evet olabilir. Fakat bu yapılmış birşeyin üstünden gitmektir.

2.) Satmak için tasarım yapmak ise daha başkadır. Ücretli tasarım yapmaz, geleceğindeki grafik düzenini ve işleyişini değiştirir. Bunu grafiker yaparsa zaten

2. Maddeyi Grafiker / Grafiker Adayı yaparsa suç olur. Onun dışındaki rütbeler değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neyse Arkadaşlar İsteyen istediğini yapsın.
Zaten konuda dediğim şeyi anlayan 3-5 kişi sorun yok devam edin sizler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping