https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikerlik Başvurusu
Taarruz Adminimiz Tekrar Başvuru Yapmamı Söylemişti

Ad & Soyad : Eren Kaplan
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: yok
html bilgisi: Az.
css bilgisi: Az.
php programlama bilgisi: Az.
diğer bilgileriniz: Grafikerlik.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : 10 tl dışı birsürü site bide 10tl.netteki çoğu site wolfteamcilar hilersivim ve benzeri
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : http://grafikeviniz.10tl.net/index.php
Şuanki rep puanınız: 238
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: evet Değişik Tasarımlar Denerim Ve Çoğunlukla Güzel Olur
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Uzun Zamandır Bu Forumdayım Çoğu Kişide Tanıyodur Bi Ara Banlanmıştım Geri Geldim Grafiker Olmak Nekadar Zor olsada Başarmak istedim

Diğer Yararlı Konularım ve Tasarımlarım:

gerek yok galiba okadar çok çalışmam varki :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
başarılar yanlız 2,3 tasarım paylaşın Bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olmanı isterim daha önce kavga etmiş olabiliriz ama bir şey değiştirmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle olmalısın.Ama bazı davranışlarını değiştirmen gerekiyor.Bu davranışları değiştirirsen seni grafiker olman için sonuna kadar destekleyeceğim.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.Umarım olursunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-05-2013 Saat: 22:06)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle olmalısın.Ama bazı davranışlarını değiştirmen gerekiyor.Bu davranışları değiştirirsen seni grafiker olman için sonuna kadar destekleyeceğim.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
başarılar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tüm Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim İnşallah Olurum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumda Biraz Eskisi Gibi Davranamıyorsun nedenini bilmiyorum ama destek'ten uzak kalmadan önce daha iyi davranışlarını görebiliyorduk.
Sen Biraz Daha Çalış , Unutma Ki Grafiker Olabilmek İçin Burada Grafik Bilginin Çok Olması değil,Grafik Konusunda İhtiyaçları Karşılayabiliyor,Yardım edebiliyor olman.
Biraz daha logo isteklerine bakmalısın bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-05-2013 Saat: 16:03)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda Biraz Eskisi Gibi Davranamıyorsun nedenini bilmiyorum ama destek'ten uzak kalmadan önce daha iyi davranışlarını görebiliyorduk.
Sen Biraz Daha Çalış , Unutma Ki Grafiker Olabilmek İçin Burada Grafik Bilginin Çok Olması değil,Grafik Konusunda İhtiyaçları Karşılayabiliyor,Yardım edebiliyor olman.
Biraz daha logo isteklerine bakmalısın bence.
Katılıyorum, Ben grafiker olmadan önce sabahtan akşama kadar sürekli isteklere koştum ve adminimiz çabamı görmüş ve yapmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping