https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tc Sazan.avi
inci sözlük ün facebookta ismin başına tc ibaresi koyması ve sağlık bakanlığının tabelalarından tc yazısını kaldırdığı haberini yayması üzerine oluşan sazan avidir.

sağır sultanın bile duyduğu avdır. lakin bir tek çakma kemalistler kabullenmedi.

halk tarafindna gercek bir eyleme donusen avdir. incicicler sagolsun beki saka yapmak istediler ama guzel bir fikirmis. şakirtlerde ... yazsin cuk oturuyor.

hala gerçegi ögrenememiş insanların oldugu sazan.avi dir.

Bakan twitterdede açıklama yaptı zaten değişecek olanda kısaltılma değil uzun yazılacak T.C yerine Türkiye Cumhuriyeti diye
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Koptum HaHahAHahahAH :D, Anca Bukadar Olur Kemalist Kafalar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Şükrü K. Evet kemalist kafayız sorun mu var?Yazdıklarınızı yazmadan önce 10 kez okuyun öyle yazın .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 16:36)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Şükrü K. Evet kemalist kafayız sorun mu var?Yazdıklarınızı yazmadan önce 10 kez okuyun öyle yazın .

Okudum ve Yazdım Kemalist Kafalar Hepsi Aynı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Abi Biraz daha sakin lütfen .
PGM
Teşekkür verenler:
Şükrü bu siyasi konularda sana tanıdığım 2. esneklik.Forumda siyaset yapmak yasaktır.! 1 hafta ban.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-04-2013 Saat: 16:42)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-04-2013 Saat: 16:36)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Şükrü K. Evet kemalist kafayız sorun mu var?Yazdıklarınızı yazmadan önce 10 kez okuyun öyle yazın .

Okudum ve Yazdım Kemalist Kafalar Hepsi Aynı.

Kardeş bence siyasete girmeyin burda.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu hortlatmayın arkadaşlar. Gereken söylenmiş. Konuyu kilitler misiniz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 21:10)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu hortlatmayın arkadaşlar. Gereken söylenmiş. Konuyu kilitler misiniz?
Çok fazla admin tavırlı takılıyorsun bu burada hoş karşılanacak bir davranış değil.
Hz. Ali (r.a)

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 21:24)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-04-2013 Saat: 21:10)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu hortlatmayın arkadaşlar. Gereken söylenmiş. Konuyu kilitler misiniz?
Çok fazla admin tavırlı takılıyorsun bu burada hoş karşılanacak bir davranış değil.

Konuyu kilitlersen sevinirim taaruz :) uzamasın malum post kastığımızı sananlar falan var.Ayrıca benle siyaset tartışmak isteyenler ilk önce bir kaç kitap okusun ondan sonra atışsın benle her ortamda.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 21:38)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-04-2013 Saat: 21:24)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Konuyu kilitlersen sevinirim taaruz :) uzamasın malum post kastığımızı sananlar falan var.Ayrıca benle siyaset tartışmak isteyenler ilk önce bir kaç kitap okusun ondan sonra atışsın benle her ortamda.

kilit+çöp
Hz. Ali (r.a)

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App