https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.Net'in En İyi 3.Sitesi |||||||||
(09-03-2013 Saat: 15:26)uLtRa_magic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bot Was Here ?
Son 24 Saat İçinde Toplam: 5,746 kullanıcı Aktif oldu. (10 Kayıtlı, 0 Gizli, ve 5,736 ziyaretçi).

ULtRa_magic;Forumda Türkçe Konuşun.

Marques;Size son uyarımız olsun forumda kişilerle uygun hitapta konuşun lütfen.Bu seferde arkadaşı tehdit etmişsiniz.Sizin için son bir şans bu devamında işlem uygulanacaktır...

Furkomm,Hatake;Furkomm Hocamız Haklı Tartışma Çok Alevlenmediğinde Kilitlemeye Gerek Yok Ortada Ağır Hakaret Vs. yok...
İyi Günler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 15:56)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Son 24 Saat İçinde Toplam: 5,746 kullanıcı Aktif oldu. (10 Kayıtlı, 0 Gizli, ve 5,736 ziyaretçi).

Marques;Size son uyarımız olsun forumda kişilerle uygun hitapta konuşun lütfen.Bu seferde arkadaşı tehdit etmişsiniz.Sizin için son bir şans bu devamında işlem uygulanacaktır...

Furkomm,Hatake;Furkomm Hocamız Haklı Tartışma Çok Alevlenmediğinde Kilitlemeye Gerek Yok Ortada Ağır Hakaret Vs. yok...
İyi Günler.

Bana tehdit diyorsunuz da. Adam bana yok Alexa sıra düşürücü v.s kullandırtma gibi şeyler söylüyor. Bu tehdit değil de nedir?

(09-03-2013 Saat: 15:56)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İyi Günler.

Bana tehdit diyorsunuz da. Adam bana yok Alexa sıra düşürücü v.s kullandırtma gibi şeyler söylüyor. Bu tehdit değil de nedir?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güzel site gerçekten baya ilerletmişsin.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tesekkurler .d
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform