https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sınav Stresini Yenmenin 5 Yolu
[u][b][align=center][align=center]1755_1.jpg

Günümüzün her alanında sınavdan geçiyoruz. İlkokul,lise,üniversite hiç farketmiyor okulun her döneminde sınav stresini yaşamak zorunda kalıyoruz. Aslında mezun olduktan sonra bile sınavlara tabi tutuluyoruz. Mesela Ehliyet Sınavı bunlardan sadece birtanesidir. Haliyle kaderimizi belirlediği için bu sınavlarda olduğundan fazla heyecanlanıyoruz. Heyecanlandığımızdan dolayı soruları yanlış okuma,yanlış anlama olasılığımız fazlasıyla artıyor.
Yapmak istemediğimiz yanlışları, soruları bildiğimiz halde yaptığımız yanlışlar gerçekten hayal kırıklığına uğratır. Hatta bazı kişiler sınav öncesi bilinçaltlarına öyle yerleşmiştir ki rüyalarında görürler. Kabus olarakta korkuyla hatırladığımız sınavlar olmuştur.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
kusura bakmayın ama adam allaha yalvarıyo :D
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benmi?
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
yok o resimdeki adam hocam :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
devamı :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net dışı domain!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

PGM
Teşekkür verenler:
Ok kaldırdım :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Burası Meta Sözleri Kasmak İçin Alan Değil !
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping