Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En iyi 10tl.net Sitesi,9 Site Oylamalar!
Kimse kusura bakmasın ama uzmanlnet dışındakı hepsi 1 konu üzerine post kasmış, Oyum moyumda demiyecegim bom boş forumlar 4 oy almış bu ne biçim konu kasma çabasıdır?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-12-2012 Saat: 23:27)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimse kusura bakmasın ama uzmanlnet dışındakı hepsi 1 konu üzerine post kasmış, Oyum moyumda demiyecegim bom boş forumlar 4 oy almış bu ne biçim konu kasma çabasıdır?

derken ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-12-2012 Saat: 23:28)Wanteds Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-12-2012 Saat: 23:27)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimse kusura bakmasın ama uzmanlnet dışındakı hepsi 1 konu üzerine post kasmış, Oyum moyumda demiyecegim bom boş forumlar 4 oy almış bu ne biçim konu kasma çabasıdır?

derken ?

Dediğim açık zannediyordum?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Çok teşekkürler gerçekten yani yapmak istedim ama çok online üye bulamadım bunu başkalarında anlatamadım bunu duyunca gerçekten acayip sevindim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-12-2012 Saat: 23:18)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-12-2012 Saat: 15:48)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oyum uzmanlnet.10tl.net

Çok teşekkürler :). :) :)

aresi göremedim oyu eklemiyorum malesef.Mesajı silmiş amagerçekten görmedim diğer forumlarında hakkında geçerse şimdi:(

Forumların sadece içeriği değil görsel olarak yapısıda önemli.Windgame yi bu alanda çok başarılı buluyorum.Kimse yanlış alınmasın öle alıntı içerik ekliyerek gidip arkadaşlarınıda çağırıp mesaj vs kasarakda büyük forum olunmz.

Benim forumum iyi demiyorum.Cevap olarak yazdım.

/mechotues
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel:).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
9 oy uzun sürecek. :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bakıcaz:).Çekişme iyidir aslında
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel:).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yarışmaya Ne Oldu Hadi Devam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2012 Saat: 14:33)cunkarizma Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yarışmaya Ne Oldu Hadi Devam

İlgi azaldı ama katıan ve önde olan 2 siteye ben 700 mesajlık gnde +200 tekil hitli sitemde isterse reklam veririm.toplist banneri kadar olcak veya

468x80
125x125

Eger isterse yazsın buraya.

forumpr de reklam verecegim

forumpr.10tl.net'te
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App