https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SoLFieR Şikayet!
SoLFieR'i az önce gezinirken gördüm.

18 Mesaj ve Birde Rep'lerine baktım ; 5 Rep Kimler vermiş diye merak ettim baktım 3 rep (Syanr) adlı kullanıcıdan gelmiş. Syanr Adlı kullanıcıya baktım , Bugün üye olmuş 1 dakika 19 Saniye online kalmış

ve Mesleğine baktım "167658" böyle meslek ne zaman çıktı anlamadım.

sadede gelirsek

SoLFieR adlı kullanı Syanr adlı kullanıcı Multi lerdir. IP adresleri aynı olma olanağı yüksek kontrol edebilirmisiniz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2012 Saat: 19:08)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: '' SoLFieR '' Sözde Emre12'nin Kardeşi- imiş.
Onu bilemem görmeden inanamam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Remzi İp Adrese Baksınlar Oke Ama Aynı Deilse Ben Senden Şikayetciyim İftira Yüzünden.

Aynıysa İp Banı Atsınlar Adamdan Rütbe İstedik Baska Forumda Attı Bnde Burda Repini Verdim Oke? Bilip Bİlmeden Mudara Olma Herşeye.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben ihtimalleri göz önünde bulundurarak yaptım bu konuyu ve fark ettiysen konumda SoLFieR hakkında ban vb. şeyler demedim sadece kontrol etmelerini istedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Syanr Da Benim Yan Hesabım Bundaki Bugünlük Rep Verme Bitti Bende Ondan Verdim Oke ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şu an sen suçlu gözükeceksin zira multi-hesap yasak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2012 Saat: 19:14)Remzi-gvn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu an sen suçlu gözükeceksin zira multi-hesap yasak.

(19-07-2012 Saat: 22:50)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2.hesap açmak yasak değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
uyarı verilsin bidaha yaparsa ban atılsın

www.wolfteamportal.10tl.net gelen ilk kişiye modl uk
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2012 Saat: 19:20)! FuRkaN ! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: uyarı verilsin bidaha yaparsa ban atılsın

www.wolfteamportal.10tl.net gelen ilk kişiye modl uk

Yaaa kendi sitenizi paylaşmayın yada konunuzu paylaşmayın flood a girere ve yasak!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-11-2012 Saat: 19:19)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-11-2012 Saat: 19:14)Remzi-gvn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu an sen suçlu gözükeceksin zira multi-hesap yasak.

(19-07-2012 Saat: 22:50)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2.hesap açmak yasak değil.

2. hesap ile illegal işler yapılıyorsa yasak.Multiler banlandı.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
neden böle yapıyonuz anlamadım gitti ona bakarsanız OwlShield'de Deletex ona nolcak .... ben EmRe12'nin Kardeşiyim Diyorum inanmıyormusunuz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2012 Saat: 14:41)SoLFieR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: neden böle yapıyonuz anlamadım gitti ona bakarsanız OwlShield'de Deletex ona nolcak .... ben EmRe12'nin Kardeşiyim Diyorum inanmıyormusunuz

Ne Alaka ben bu hesabımdan Deletex hesabıma rep veriyor Muydum?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2012 Saat: 14:41)SoLFieR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: neden böle yapıyonuz anlamadım gitti ona bakarsanız OwlShield'de Deletex ona nolcak .... ben EmRe12'nin Kardeşiyim Diyorum inanmıyormusunuz
Bunu 2 de bir dile getirip durmayın bende sonradan anlamıştım bunu 2. hesap açmak mümkin tek yasağı ona rep vermek vb. anlamıyormusunuz ya ne kadar çocukca davranıyorsun hareketlerinden bile anlaşılıyor :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu uzatmayın, kilit.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: