https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TaRRuZ Şikayet
Argo ve küfür kullanmak yasak! Ne derdiniz varsa dışarda halledin. Forumu kirletmeyin. Burası destek forumu. Bir şikayetiniz varsa adam gibi konu açın. Edit jungi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Kilit +Ban Rica Ediyorum Bu Resmen Şeflere Bir Terbiyesizliktir Ahlaksızlıktır.
Lütfen Saygılı Olun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
küfür yasak! oldugunuda blyoz 12 yasında cocuksun sus.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2012 Saat: 16:33)SnoopDoq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sktr lan snn ne göt oldugunuda blyoz 12 yasında cocuksun sus.

lan olm sen kendini asıl ne sanıyon taruz bu zamana kadar bna 1 uyarı bile vermedi bi bo.. yaptınki uyarı veriyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Peki O 12 Yaşında Dediğin Ve Yaşını Yanlış Söylediğin Çocuk Sana Neler Yapabilir Biliyormusun Benim Terbiyemi Bozma Tekrarlıyorum Kilit+Ban Lütfen.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ya kardesim yokmu bir tne yetkili su .... ı banlasın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şuan Sadece Grafiker EmRe12 Ve Grafiker Adayları Var Özel Kullanıcı Yani Yetkili Yok
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
TaaRuZ'u Şikayet Eden Adam Beni Şikayet Etmiş Olur !!!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar böyle kötü laflar yazacağınıza bildirinsenize posta kasmaya griyor bu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
#Bildirildi .
PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2012 Saat: 16:48)Geveze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: TaaRuZ'u Şikayet Eden Adam Beni Şikayet Etmiş Olur !!!

Niye sen TaaRRuz'musun ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2012 Saat: 17:26)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-11-2012 Saat: 16:48)Geveze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: TaaRuZ'u Şikayet Eden Adam Beni Şikayet Etmiş Olur !!!

Niye sen TaaRRuz'musun ?
Bu yaptığınız poat kasmaya giriyor yazmayın yorum morum kardeşim adamlar bildirdi kavga mı çıkartmaya çalışıyorsun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Furkom Kardeşim Adamlar Post Kasarsa Sen Değil Onlar Ceza Alır Öyle Değilmi.Ayrıca Post Kasmak Boş Boş Şeyler Yazmaktır Burda Bir Olay Var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bildirildiğine göre Konu kilit +
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-11-2012 Saat: 17:32)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bildirildiğine göre Konu kilit +

Şikayet konuları ile bölüm şefleri yada grafikerler ilgilenemez sadece genel şef ve admin adayları ve son olarak adminler ilgilenir.Sınır genel şeftir.Bir genel şef gelmeden konu kilitlenmez.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform