benim forumumda avatar vs. yukarıda konularda ama ben bunları sol kenarda olmasını istiyorum nasul ypcm ben bunu cizgisel mod normal mod flnda denedim konunun ustunden ama bir turlu olmuyor npcm blmiyorum ....yrdım?
normal ve cizgisel mod
|
01-09-2012 Saat: 00:39
Anlamadım demek istediğinizi resim yada site linki verir misiniz?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
01-09-2012 Saat: 00:40
01-09-2012 Saat: 00:43
Bekliyorum.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
01-09-2012 Saat: 00:47
01-09-2012 Saat: 00:50
Admin KP --> Şablonlar&Stiller --> ŞAblonlar --> Kullandığınız temanın Templatesi --> Posbit Şablonları --> Posbit_classic
tümünü Kopyala aynı yerde posbit içindekini hepsini sil ve oraya yapıştır. “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
(01-09-2012 Saat: 00:50)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin KP --> Şablonlar&Stiller --> ŞAblonlar --> Kullandığınız temanın Templatesi --> Posbit Şablonları --> Posbit_classic yaw o nasıl bir anlatımdır biraz acarmısın tümünü Kopyala aynı yerde posbit içindekini hepsini sil ve oraya yapıştır. hepsini kopyalıcm tmm aynı yrde posbit iiçindekibi hepsini sil oraaya koy demsn anlamadım biraz acarmısın mesajı:)
01-09-2012 Saat: 01:02
Admin KP --> Şablonlar&Stiller --> ŞAblonlar --> Kullandığınız temanın Templatesi --> Posbit Şablonları --> Posbit_classic
tümünü Kopyala. Admin KP --> Şablonlar&Stiller --> ŞAblonlar --> Kullandığınız temanın Templatesi --> Posbit Şablonları -->Posbit içindekileri sil ve oraya yapıştır. “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
01-09-2012 Saat: 01:07
(01-09-2012 Saat: 01:02)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin KP --> Şablonlar&Stiller --> ŞAblonlar --> Kullandığınız temanın Templatesi --> Posbit Şablonları --> Posbit_classic teşekkürler sana verebildigim kdr rep vricm :) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi