Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Giriş Yapma Sorunu
Arkadaşlar Chrome tarayıcısını kullanıyorum forumuma girince çıkış yapamamıyorum ve admin kpye giriş yapamıyorum. Tam giriyorum ID ŞİFRE yazıyorum sonra örn şablonlara tıklıyorum tekrar ID ŞİFRE istiyor yazınca sayfa yenileniyor ve girmiyor çözümünü söylicek varmı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2012 Saat: 01:03)SemihAkcaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Chrome tarayıcısını kullanıyorum forumuma girince çıkış yapamamıyorum ve admin kpye giriş yapamıyorum. Tam giriyorum ID ŞİFRE yazıyorum sonra örn şablonlara tıklıyorum tekrar ID ŞİFRE istiyor yazınca sayfa yenileniyor ve girmiyor çözümünü söylicek varmı ?

Cerezleri sil bence
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2012 Saat: 01:07)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-07-2012 Saat: 01:03)SemihAkcaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Chrome tarayıcısını kullanıyorum forumuma girince çıkış yapamamıyorum ve admin kpye giriş yapamıyorum. Tam giriyorum ID ŞİFRE yazıyorum sonra örn şablonlara tıklıyorum tekrar ID ŞİFRE istiyor yazınca sayfa yenileniyor ve girmiyor çözümünü söylicek varmı ?

Cerezleri sil bence

Çerezleri nasıl silicem :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2012 Saat: 01:09)SemihAkcaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-07-2012 Saat: 01:07)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Cerezleri sil bence

Çerezleri nasıl silicem :D

Çerez izinlerini ayarlama

Tarayıcı araç çubuğundaki ingiliz anahtarı simgesinichrome_toolsmenu.gif tıklayın.
Ayarlar'ı seçin.
Gelişmiş ayarları göster'i tıklayın.
"Gizlilik" bölümünde İçerik ayarları düğmesini tıklayın.
"Çerezler" bölümünde aşağıdaki çerez ayarlarını değiştirebilirsiniz:

Çerezleri silme

Çerezler ve Diğer Veriler iletişim kutusunu açmak için Tüm çerezler ve site verileri'ni tıklayın.
Tüm çerezleri silmek için iletişim kutusunun en altındaki Tümünü kaldır'ı tıklayın.
Belirli bir çerezi silmek için, çerezi yayımlayan web sitesini ve daha sonra, çerezi seçip Kaldır'ı tıklayın.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2012 Saat: 01:13)SemihAkcaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok teşekkürler :)
Ne demek görevimiz
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping