Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10tl.net 1 İmza Yarışması sonuçları
Anket sistemi bozuk olduğu için Tasarımlar Tarafımca seçilmiştir.

İlk 3 Çalışmayı sizlere sunuyorum ve Repleri takdim ediyorum :D

1. Çalışma (Rayray93) +20 REP

imzatl.png

2. Çalışma (ProTuner) +15 REP

i5803636_red-2012-chevrolet-camaro-zl1-r...24x768-png

3. Çalışma (OnuR) +10 REP

0eff7b18.jpg

Katılan arkadaşalrımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz :)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O imzayı koyarsak tabi 2. oluruz :) teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kazanan Arkadaşları Tebrik Ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2012 Saat: 22:13)ProTuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O imzayı koyarsak tabi 2. oluruz :) teşekkürler :)
:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vay be :(
Derecede bile yokum.
Neden TT seçti kazananları?
Üyeler yorum olarak belirtiyordu zaten. Ve o zaman ProTuner ile birinci olmuştum :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam anket yok. yorumlarla zaten 3-5 oy verilmiş. 2.000 Kişilik forumda 5 kişinin oy vermesi, sizce düzengün mü ?

Anket sistemi bozuk olmasa sorun değil. ayrıca bunu dünya meselesi haline getirmeyin. Getirdiğiniz de zannetmiyorum. Biz burda yarışmaları eğlencesine yapıyoruz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2012 Saat: 20:09)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam anket yok. yorumlarla zaten 3-5 oy verilmiş. 2.000 Kişilik forumda 5 kişinin oy vermesi, sizce düzengün mü ?

Anket sistemi bozuk olmasa sorun değil. ayrıca bunu dünya meselesi haline getirmeyin. Getirdiğiniz de zannetmiyorum. Biz burda yarışmaları eğlencesine yapıyoruz.

Adminim ödüller çok fazla değil mi ? 20 rep ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ProTuner naptın yav onlamı katılınır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2012 Saat: 20:12)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2012 Saat: 20:09)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam anket yok. yorumlarla zaten 3-5 oy verilmiş. 2.000 Kişilik forumda 5 kişinin oy vermesi, sizce düzengün mü ?

Adminim ödüller çok fazla değil mi ? 20 rep ?

Hocam onları ben belirlemedim. NamelessWarrior şefimiz belirlemiş.

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping