https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NameLessWarrior | Yeniden Genel Şef Başvurusu
(16-06-2012 Saat: 10:44)MaximuM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eminim Olursun

Olursanda Süperolur :)
Çok Sağol :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

(16-06-2012 Saat: 10:37)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-06-2012 Saat: 23:43)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sizin yaklaşımınızdan daha nazik ve kibar olduğu ortada en azından başı boş haraketler yapmıyorum...

ben üyelere yardım etttiğim anlarda gönülden onları incitmeden yaklaşıyorum ve farrkındaysan 3 günde 2 şey öğrendim diye herhangi bi rütbeye aday olmuyorum olmıycamda ...
:D Nazik Olmaya Görede Rütbe verilmiyo.!

savunmanı bile yapamadığın bu sözlerden belli oluyor

onun dışında bide şöyle bişe var üyelerin memnuniyeti için kibarlık ve naziklik çok önemlidir sende bunu sağlıyamıyosan üye kaybedişi kaçınılmaz olur ...

hem nedense senden şikayetçi olan birtek ben değil üyeler ve onun haricinde forum takımından bile olanlar şikayetçiyse benim önyargılarım tesadüf değil demek oluyor ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2012 Saat: 14:05)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-06-2012 Saat: 10:37)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-06-2012 Saat: 23:43)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sizin yaklaşımınızdan daha nazik ve kibar olduğu ortada en azından başı boş haraketler yapmıyorum...

ben üyelere yardım etttiğim anlarda gönülden onları incitmeden yaklaşıyorum ve farrkındaysan 3 günde 2 şey öğrendim diye herhangi bi rütbeye aday olmuyorum olmıycamda ...
:D Nazik Olmaya Görede Rütbe verilmiyo.!

savunmanı bile yapamadığın bu sözlerden belli oluyor

onun dışında bide şöyle bişe var üyelerin memnuniyeti için kibarlık ve naziklik çok önemlidir sende bunu sağlıyamıyosan üye kaybedişi kaçınılmaz olur ...

hem nedense senden şikayetçi olan birtek ben değil üyeler ve onun haricinde forum takımından bile olanlar şikayetçiyse benim önyargılarım tesadüf değil demek oluyor ...
1-Üyeler Benden Şikayetçimi :D Hergün En Az Üyelerden 5-10Mesaj Geliyo
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping