Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitemin Yedeğini Nasıl Alırım
Exclamation 
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Başka Bir Host'a Geçiyorum Gene Mybb Kullanıcam Ama Burda Anlamsız Bir Şekilde Ftp Bilgeleri Verilmiyor 12 Yaşındaki Çocuk Bölüm Şefi Oluyor Ftp Alıyor Biz Almıyoruz (: [Adalet]
Herneyse Ya... Sitemi Nasıl Kopyalayabilirim Yeni Host'a Nasıl Geçirebilirim. Çok Konu Ve Eklentiler Varda. Cevabınızı Bekliyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yaşa bakmayın derim davranışa bakın..

neyse adminlere mesaj atın bence.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 19:52)ZeaScoot Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Başka Bir Host'a Geçiyorum Gene Mybb Kullanıcam Ama Burda Anlamsız Bir Şekilde Ftp Bilgeleri Verilmiyor 12 Yaşındaki Çocuk Bölüm Şefi Oluyor Ftp Alıyor Biz Almıyoruz (: [Adalet]
Herneyse Ya... Sitemi Nasıl Kopyalayabilirim Yeni Host'a Nasıl Geçirebilirim. Çok Konu Ve Eklentiler Varda. Cevabınızı Bekliyorum
12Yaş Yani Beni Diyorsun :D Adalet Diyosun Bende Üyeyken verilmedi Yetkili Oldum Yardım Ettim Üyelere Öyle verildi.!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 20:00)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
12Yaş Yani Beni Diyorsun :D Adalet Diyosun Bende Üyeyken verilmedi Yetkili Oldum Yardım Ettim Üyelere Öyle verildi.!

Sendaha Gİtmişsin Avatarına Genel Şef Adayı Falan Yapıyorsun Tamam Akıl Yaşta Değil Başta'da Adam Afedersiniz Ama SAYGISIZ!!!! Örneğin Bana Daha Adayken Ya Kaçkere Dicem Be Yeter Be Falan Diyor Saygı Sınırını Olduğundanda Fazla Aşıyorsun! Kendine Çeki Düzen Ver 1-2 Hafta Önce Genel Şef Oldun Gözün Yükseklerde Rütbe İçin Değil Site İçin Çalışacak Adam Lazım Ama Dikkat Edersen [ADAM]
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 20:05)ZeaScoot Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2012 Saat: 20:00)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sendaha Gİtmişsin Avatarına Genel Şef Adayı Falan Yapıyorsun Tamam Akıl Yaşta Değil Başta'da Adam Afedersiniz Ama SAYGISIZ!!!! Örneğin Bana Daha Adayken Ya Kaçkere Dicem Be Yeter Be Falan Diyor Saygı Sınırını Olduğundanda Fazla Aşıyorsun! Kendine Çeki Düzen Ver 1-2 Hafta Önce Genel Şef Oldun Gözün Yükseklerde Rütbe İçin Değil Site İçin Çalışacak Adam Lazım Ama Dikkat Edersen [ADAM]
Hakaretlerini Umursamıyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
madem yeri geldi içimizi dökmeye başladık tek tek herkezin asıl kimliği ortaya çıkıyo hadi çıktı çıkacak bende çıkarim içimdekileri

ben yöneticilerin büyük kısmından gerçekten çok memnunum herşekilde yardımıma koşuyolar

ama o azı olan kısım yokmu durmadan ben merkezcil oynuyolar hep burnunun dikine gidiolar bazende kabalaşabiliyolar :( ben işte bu azı olan kısımdan rahatsızım :(

kim olduklarını sormayın o bende saklı söylemem doğru olmaz en azından bana yakışmaz açığa çıkartmak zaten anlarlar kendilerini bu mesajımı okurken ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 20:13)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: madem yeri geldi içimizi dökmeye başladık tek tek herkezin asıl kimliği ortaya çıkıyo hadi çıktı çıkacak bende çıkarim içimdekileri

ben yöneticilerin büyük kısmından gerçekten çok memnunum herşekilde yardımıma koşuyolar

ama o azı olan kısım yokmu durmadan ben merkezcil oynuyolar hep burnunun dikine gidiolar bazende kabalaşabiliyolar :( ben işte bu azı olan kısımdan rahatsızım :(

kim olduklarını sormayın o bende saklı söylemem doğru olmaz en azından bana yakışmaz açığa çıkartmak zaten anlarlar kendilerini bu mesajımı okurken ...
O Bazı Kişiler Kim Söyle O Kişilerle Konuşucam Eğer Biri Bensem Gerekeni Yapıcam Bende

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

valla yaşa bakmam ben adam olsun yeter 12 yaşındaki dediğin kardeşimle bi ara bir tatsızlık yaşadım ama geçti yaşa bakıcağına herkesi eleştiriceğine bence sende çalış sende kazan ben boşunamı çalışıyorum rütbe kazanmak için yapıyorum burda herkesin bir hedefi var bence bu davranışdan sonra emin ol rütbe işin %50 düştü burada saygı çok önemli ayrıca başka hosta geçmen bizi ilgilendirmiyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 20:20)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

valla yaşa bakmam ben adam olsun yeter 12 yaşındaki dediğin kardeşimle bi ara bir tatsızlık yaşadım ama geçti yaşa bakıcağına herkesi eleştiriceğine bence sende çalış sende kazan ben boşunamı çalışıyorum rütbe kazanmak için yapıyorum burda herkesin bir hedefi var bence bu davranışdan sonra emin ol rütbe işin %50 düştü burada saygı çok önemli ayrıca başka hosta geçmen bizi ilgilendirmiyor.

Zaten Seni İlgilendirmez Başka Hosta Geçmem Sana Noluyorda Sen Üstüne Alınıyorsun Ayrıca Bİzi? Derken Senin Ne Hkakın Var Herkwesin Adına Konuşmaya ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 20:24)ZeaScoot Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2012 Saat: 20:20)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Zaten Seni İlgilendirmez Başka Hosta Geçmem Sana Noluyorda Sen Üstüne Alınıyorsun Ayrıca Bİzi? Derken Senin Ne Hkakın Var Herkwesin Adına Konuşmaya ?

konuya cevap atanlara yazsana bir yeni hosta geçiyorum sana ne cevap atıcaklar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 20:18)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2012 Saat: 20:13)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: madem yeri geldi içimizi dökmeye başladık tek tek herkezin asıl kimliği ortaya çıkıyo hadi çıktı çıkacak bende çıkarim içimdekileri

O Bazı Kişiler Kim Söyle O Kişilerle Konuşucam Eğer Biri Bensem Gerekeni Yapıcam Bende

Bende kalsın zamanla herşey yoluna girecek herkez yaptığının karşılığını zaten alıcak oyüzden rahatım

en önemlisi ben burayı çok seviyorum ve burda kalıp yükselebildiğim kadar yükselicem :)

işte o yükseldiğim an zaten bütün taşlar yerine oturmuş olucak :)

rütbemde yükselemezsem yine burdayım kürkçü dükkanı misali ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:Zaten Seni İlgilendirmez Başka Hosta Geçmem Sana Noluyorda Sen Üstüne Alınıyorsun Ayrıca Bİzi? Derken Senin Ne Hkakın Var Herkwesin Adına Konuşmaya ?

yeter ! senin ne hakkın var peki bir şefe hakaret etmeye ?!

Konu kilit lütfen ! (adminlere mesaj at.)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Kilit+Çöp
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform