Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güneşe bakmayı öğrenirsin."
1.güneşe "Gölge yapacak kimsen yoksa, güneşe bakmayı öğrenirsin."

2. "Delilik bazen, fazla doğruyu fark edenlerin kaçış yoludur."

3. "Kendi kendini yenemeyen, başkasına hükmettiğini sanır."

4. "Bazı insanlar sadece gülümserken bile yalan söyler."

5. "Kalabalıklar içinde en sessiz olan, en çok duyan olabilir."
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler: CarmeTOON
Forum başlığı yanlış olmuş. Ayrıca bu yazdıkların nedir? Şiir mi, özlü söz mü, ödev mi nedir?
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2025 Saat: 18:21)xKenan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forum başlığı yanlış olmuş. Ayrıca bu yazdıkların nedir? Şiir mi, özlü söz mü, ödev mi nedir?

evladım cocugum  bak git başkasından bul belanı hadi canım @admin
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@admin özel mesajlara bakarmısın bu cocugun sucu var gönderdim size hayla forumda nasıl duruyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Ciri
bu cocugun sucu var gönderdim size hayla forumda nasıl duruyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler: CarmeTOON
(07-07-2025 Saat: 18:21)xKenan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forum başlığı yanlış olmuş. Ayrıca bu yazdıkların nedir? Şiir mi, özlü söz mü, ödev mi nedir?

Kenan,
Lan bebe, o son Syonymous gönderisine baktım, bi an "bu foruma girmesem mi acaba?" dedim. İnsan bu kadar mı boş konuşur?
Eleştiri yapacaksan önce üslubunu düzelt. Burada kimse senin alaycı, küçümseyici tavırlarına maruz kalmak zorunda değil.
Eğer bir temayı beğenmiyorsan, kendi yaptığın temayı çıkar ortaya, insanlar da farkı görsün. Klavyeyle esmek kolay, icraat lazım.
Ayrıca adını geçirdiğin Syonymous benim yakın dostumdur. Bahsettiğin SenpaiXP temasını ben satın aldım, test ettim.
Adam işini dört dörtlük yapıyor. Eleştirecek seviyeye daha gelmeden, önce emeğe saygı göstermeyi öğren.
Bu platformda saygısızlığa yer yok. Forumda “hakaret edeni banlarım” yazmamın sebebi senin gibi ağız ayarı bilmeyenlerdir.
Bu ilk ve son uyarımdır, aslanım. Git başkalarına bulaş, burası senin deneme tahtan değil.
 Haddini bil, saygı duy, katkı sun.
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler: Syonymous
@admin kim bu kenan? ilk defa görüyoruz forumda.
1
Ara
PGM
Ciri, !
Bu Kenan denilen şahıs kim?
Syonymous gibi kaliteli bir tasarımcıya alaycı laflar, saygısız ithamlar, forumda zehirli bir dil kullanıyo aga.
Bu çocuk ne haddini biliyor ne üslubunu.
Ben kendim bu temayı satın aldım, test ettim, destek verdim. Forumda emeğe saygıyı savunuyorsak, bu seviyesizliklere neden hâlâ sessiz kalıyoruz?
Adam benim arkadaşıma neler demiş, hâlâ banlanmamış olması topluluk adına da büyük bir zafiyet.
Ciri, rica değil bu: Talep ediyorum.
Bu şahıs hakkında gerekeni yapın.
Saygısızlığıyla, boş konuşmalarıyla, dalga geçer gibi yazdıklarıyla buradaki ortamı bozuyor.
Bu forumda durmaması lazım.
@Ciri @admin — gereken işlem gecikirse, üyeler de yönetime olan saygısını kaybeder.
Bu benim son uyarımdır.
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2025 Saat: 22:07)Syonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ciri
bu cocugun sucu var gönderdim size hayla forumda nasıl duruyor

@Syonymous, vallahi özlemişim seni be kral. Forumun ruhu gibisin, SenpaiXP hâlâ efsane. çok güzel tema :) Bir uğra da ortalık şenlensin. Wolfteam’i bıraktın mı lan? 😄
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ben bile bu kadar uçmuyorum aşk adam sen neler yapıyosun böyle ya
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2025 Saat: 00:26)SaRı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben bile bu kadar uçmuyorum aşk adam sen neler yapıyosun böyle ya

“Bir süredir konuşmuyordum, ama @Syonymous Özlemişim Napayım ? temasını satın aldım. Gerçekten çok güzel, forumuma inanılmaz yakıştı. Forum harika oldu ama baya pahalıya geldi, 600 TL ödedim.”
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2025 Saat: 00:26)SaRı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben bile bu kadar uçmuyorum aşk adam sen neler yapıyosun böyle ya

“Bir süredir konuşmuyordum, ama @Syonymous Özlemişim Napayım ? temasını satın aldım. Gerçekten çok güzel, forumuma inanılmaz yakıştı. Forum harika oldu ama baya pahalıya geldi, 600 TL ödedim.”

Kenan diye biri var, forumda ya da ortamda kavga çıkarıyor, insanlara saldırıyor ama ne banlıyorlar (yasaklamıyorlar) ne bir şey yapılıyor.
1
Ara
PGM

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Vidinli.net Shopping Platform