Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafiker Başvurusu - omer33
Ad & Soyad : Ömer Akbulut
Okul: Yok
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: http://www.facebook.com/skullhunters
html bilgisi: orta derecede
css bilgisi:yok
php programlama bilgisi:yok
diğer bilgileriniz: orta düzeyde bir photoshop bilgim var çok iyi tasarımlar çıkartabiliyorum
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : yok
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :
5txicmyo.png
TWH7.png
v7ha9htr.png
wphczvj9.png
3D Logo
0ZIZ.png
Rütbeler birer örnek
PPJ5.png
ZZ7H.png
L1PP.png
OGG8.png
Y5SM.png

Şuanki rep puanınız: 2
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: evet alanımdaki yeni çıkan tasarımları takip ederim ve onları uygulamaya çalışırım
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: disiplinli biriyimdir herşeyin temiz ve düzenli olmasını isterim. Her zaman haklının yanındayımdır Haksız olan admin bile olsa onunlar tartışmaya girerim
çok dikkatli biriyimdir .

benim bu rütbeyi hak etigimi düşünüyorum kendimi övmek gibi olmasın ama bazı grafikerlerden daha iyi tasarımlar yapmaktayım
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah olursun kardeşim tasarımların harika...
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Eski üye demişsiniz ancak 56 mesajınız var?
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Fena Değil Yani Üyelere Biraz Yardımcı Ol 1 Kaç Kişi Olmaz Ben 10, 15 Kişiye Yardım Etmiştim Grafikerliğe Almadılar Grafiker Olmayım Ozaman Dedim Bölüm Şefi Olmaya Karar verdim.
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Tasarımlarınız güzel, ancak üyelere yardımcı olmanız gerekiyor.
Yinede son söz adminin.
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2012 Saat: 09:14)W7selim Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eski üye demişsiniz ancak 56 mesajınız var?

Eskiden sitede maalesef çok sık hatalar oluyordu sitenin kapalı kaldıgı günler bile olmuştur ben böyle hatırlıyorum kapalı kaldıgı günlerin birinde başka bir destek sitesiyle devam ettim burayı unutmuşum ismini gördüm ve tekrar buraya geçtim
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2012 Saat: 09:14)W7selim Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eski üye demişsiniz ancak 56 mesajınız var?

Üye NO : 68 diyor ya :)
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar...
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2012 Saat: 11:36)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarımlarınız güzel, ancak üyelere yardımcı olmanız gerekiyor.
Yinede son söz adminin.

Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
çalışmaların arkaplan üstüne yazı başka birşey yokki grafiker olmak istiyorsan hiç yoktan var ediceksin biraz gelişmelisin.
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
tartışma çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum bugünlerde

Bölüm Şefi,Genel Şef,Grafiker Başvuruları ve Tema Sorumlusu Başvuru bölümü burası başvuruları siz değerlendirmeyeceksiniz bölüm yetkilileri değerlendircek

bu kadar kaba konuşma tarzı olurmuyo yaw

Bu arada yeni logo eklenmiştir

0ZIZ.png
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
kendi düşündüklerini yazıyo herkes sanamı sorcak.
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Bu gelenek gibi birşey oldu artık. Herkes başvuran kişiye görüşlerini sunuyor. Benim görüşümde biraz beklemelisin bence.

Eğer istersen konuyu kilitleyebilirim. Böylece sadece yetkili kişiler yorum yapar ?
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Olumsuz olanlar daha kötüsüyle karşılaştırmalılar bence. ben öyle yapıyorum artık.

Retro abi aslında doğru ama bu seferde şey olmayacakmı başvuran kişi yazı yazıp düzeltemeyecek :)
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
410385 üyeli sitede g.moderatorluk yapmış kişiyim ben orda bu kadar zorluk çekmedim artık grafiker olsamda olmasamda benim için hiç bir önemi yok benim tasarımlarım ortada bundan sonrada hiç bir başlıya yardımda bulunmicam benden önceki grafikerlerin tasarımlarıda ortada karşılaştırsınlar kimin hak edip kimin hak etmedigi ortaya çıksın

bu cümleden sonra bu sitede grafiker olamasam bile giderim en büyük siteye orda olurum ve kesin olurum üstelik teklifi ben yapmam onlar gönderir ama böyle birşey yapmak istemiyorum

üstelik grafiker olsam bile bu sitede düzen ve saygı diye birşey kalmamıs herkez birbirine ezmeye çalışıyor bunu anlamanızın en kolay yolu atılan cevapları okumazdır.

tasarımlar benim gözümde biraz kötü professional tasarımlar çıkarmıs kişiyim ben ama bunlar keyfime göre yaptıgım tasarımlar degil diger kullanıcıların istedigi tasarımlar resim su yazı su renk su olacak diyor bu sitede çok büyük bir site değilki bu kadar zorlu aşamaları olsun
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping