Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artık Benim İçin 10TL Bitti
BAy Bay Destek. Birdaha Buraya Kesinlikle Gelmicem Bunun Nedeni Bir Kavgadır Ve Bu Kavgada Bir Şehit Vardır Oda Güven Kardeşlik Samimilik . Asipatron Bunu unutmucam ömrümün sonuna kadar !

Aday Yetkim Alınsın Bütün İmza Herşeyi Kaldırıyorum Tekrar Hoşçakal ! Destek
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bora, bırakmıyorsun dostum tamammı ?
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:20)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bora, bırakmıyorsun dostum tamammı ?

ARtık Herşeyi Göze Aldım Yeter kanser edicek birdaha gelmicem face eklicem cem senle birlikte ayrılmayız kardeşim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Asipatron hepimizi bitirdi, tek sözüm bu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bora, bir çıkarcı için forumu bırakma sana sözüm, bırak hala bu huyuna devam etsin yetkisinden olunca ben bu havalarını hatırlatırım ona..

Berkay abi, bırak boşver iki yüzlü adamlara laf anlatmak zorunda değiliz..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu Forumu Düzene Sokmak İçin Düzgün Yöneticilerimize İhtiyacımız Var Batıran Degil Hepimize Sans Tanınmalı Bu Foruma Okadar Emek Verdi Yönetici Arkadaşlar Lütfen Daha Diikkatli Davranın
Eskilerden Eser Yok Oldu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2014 Saat: 19:32)TrLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu Forumu Düzene Sokmak İçin Düzgün Yöneticilerimize İhtiyacımız Var Batıran Degil Hepimize Sans Tanınmalı Bu Foruma Okadar Emek Verdi Yönetici Arkadaşlar Lütfen Daha Diikkatli Davranın

O benim gözümde bir yönetici değil, iki yüzlü bir insan. baksana tek cevap bile yazamadı asi miş.. kendine asi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kilit+çöp denemesi yakındır. Veya Kilit+Çöp çok işimize yarar denemesi.

Kaç kere hasta oldum bu problemlerden.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardesim ben seni tanimiyorum forumda da yeniyim 1 aydir burdayim. Ama duyduguma gore asipatron kötü biriymis.
Sen takma kafana kal bu forumda.
Asipatron gercektende kotu biriyse geregi yapilir.
sesimizi duyururuz rahat ol.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi bir soru soracağım üçünüze.
Siz Kimsiniz ? Ne oldunuz siz ? Sizi buralara kim getirdi ?
Teknology yetkinin alınmasında gram payım yok ama ne kadar iyi bir alınış olduğunu burada kanıtladın burası 1.
Bora sen bu foruma geldiğinden beri sana destek verip seni Grafiker rütbesine dahi yükseltmiş insanım , referans oldum gerektiği yerde ama sen bana o küfürleri edip gelip af diledin Support'ta ve ben seni affetmedim tek meselen bu . Maalesef bu konuda da haksızsın , bana iki yüzlü diyemezsin buna hakkın yok . 13-14 yaşındaki insanları bu foruma sokanda kabahat.
Cem sana karşı çok şaşırdım , Bütün mesele sana Support'ta ban atmamsa , kendi isteğimle kendi sitemi yönetebileceğimi düşünüyorum.

Ya benim bilmediğim bir şeyler oluyor ve siz beni saçma sapan suçluyorsunuz , ya da hesabım çalındı ?
İyi Misiniz Siz ?
3-4 gündür foruma bile doğru düzgün girmiyorken siz nasıl bana karşı bunları diyebiliyorsunuz ?? Ya biri açıklasın ya da mevzuda adı geçen herkes cezasını çekecek !

Mesele üst YÖNETİM - Adminlere iletiliyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping