08-07-2014 Saat: 21:35
ExpertBoss -> Sizce nasıl anlamı -> Uzman Patron demektir.
ExpertBoss
|
08-07-2014 Saat: 21:35
ExpertBoss -> Sizce nasıl anlamı -> Uzman Patron demektir.
08-07-2014 Saat: 22:06
Güzel bence nick olarak.
08-07-2014 Saat: 22:35
Yok, ben forum açıyorum soullessboss forum adı çok uzun ve nickim :Q
Teşekkürler.
08-07-2014 Saat: 22:41
Kusura Bakma ama Neden böyle basit konular açıyorsun ki. Anlamını Kimse Sormaz. Misal Ben Soulles Ne anlama Geliyor hiç merak etmiyorum.
Bu Tarz Basit Konular Yerine Açıklayıcı yada Destekli Konular Açsanız.?
08-07-2014 Saat: 22:42
(08-07-2014 Saat: 22:41)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kusura Bakma ama Neden böyle basit konular açıyorsun ki. Anlamını Kimse Sormaz. Misal Ben Soulles Ne anlama Geliyor hiç merak etmiyorum. Hakan, Ne yapiyim merak ediyorum, güzelmi değilmi diye belki grafik çalışmalarımda vs. çalışmalarımda bu ismi kullanacağım ? Haklısın, basit, soulless'in anlamıda > ruhsuz demektir.
08-07-2014 Saat: 23:06
Yanlış anlaşılma olmasın. Konularını sık sık açınca dikkatler üzerine çekiliyor ve bir spam algısı oluşuyor. Biraz ara vererek açarsan bu yorumlar oluşmaz.
Bu arada ExpertBoss güzel bir isim. Kullan bence.
08-07-2014 Saat: 23:09
Açtım, Yıldıray abi, işte hata veriyor 30dk sonra yine verirse admin'e ö.m ile bildireceğim, teşekkürler.
Merhaba Cem,
Neon Blazer Hocanın Söylediği Gibi Yanlış Anlaşılmasın. Bir İşte Kendi Kararını Kendin Vermek En İyi İştir. Sürekli Değişken Olacağına Sabit Dur, Zamanla O Ad Üzerinde Popüler Ol. Şimdi Sen ExpertBoss'u Seçtin. Sonra Diyelim xxxBoss Seçtin. ExpertBoss'a Ne Olacak? İnan Her Girişimde Genel Bakışta 3-4 Konu Açtığını(ard arda) Görünce Bıkkınlık Geliyor. Sen Düzenli, Herkes Gibi Aç Bak Sıkıntı Oluşacak mı? Üstteki Yorumumu Saymazsak; ExpertBoss Kötü İsim. Açıkçası İçinde Boss Geçen İsimleri Pek Sevmiyorum. Sonuçta Bir Kelimeye Bağlayamıyorsun.(ExpertBoss Hem Uzman, Hem Patron. Saçma). Misal Şöyle İsim Olsa; Patronların Piri, En İyisi, Patronu Gibi İsimler Olsa Tamam.
09-07-2014 Saat: 01:57
Hakan güzel bir isim önerirmisin hem grafik çalışmalarımı hemde tema çalışmalarımda kullanacağım site sadece 1 kategorisi olacak, oda arşiv olarak kullanacağım nasıl desem şunu bunu değiştirme vs. şeylerini..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|