Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceza almayı göze ala ala - Emeğe saygısızlık yapanlar okusun.
Ziyaretçiler okursa sevinirim, veya emeğe saygısızlar okusun farketmez..

Azıcık insan olsanız burada paylaşılan işinize yarıyan yaptığınız vs. olduğu şeylere üye olup ' Teşekkürler ' yazardınız, bu kadarmı zor ?

11 Tane harf yazacaksınız, bu kadarmı insan değilsiniz ?

Lafı uzatmıyacağım, emeğe saygısızlık yapanlara Hakkım haram olsun..

İyilik yapıyoruz, aldığımız şeye bak ne hiçbirşey istemiyorum azıcık adam olsanız üye olur teşekkürler yazarsınız.

Şu ramazanda bela okumayacağım, siz bu kafa ile devam edin dengesiz'siniz bu yazılarımıda gale almazsınız eminim..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
önemli olan teşekkür etmek değil vede kimsenin yorum yapma zorunluluğu yoktur eğerki haram ediyorsan paylaşmıcaksın bu senin hatan.
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım burda sen paylaştın diye herkez teşekkür edecek diye bişe yok madem teşekkür etmeyenlere haram ediyosun paylaşma o zaman işine yarayan alır yaramayan almaz zaten teşekkür eden eder etmeyen etmez haram etmeye gerek yok..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her konuya teşekkür yazsak.Destek sitesi post kasmaya döner hocam.Eğer teşekkür yazmayanlarada haram ediyorsanız.Hiç paylaşmayın hocam.Bu sizin hatanız bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öyle diyorsunuzda, daha 2-3 hafta önce teşekkürler, sağol vs. diye post kasan yetkili benmiydim.. ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2014 Saat: 21:15)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öyle diyorsunuzda, daha 2-3 hafta önce teşekkürler, sağol vs. diye post kasan yetkili benmiydim.. ?

İlk önce saygılı ol.Karşınızda arkadaşınız yok.2 3 hafta önce teşekkürler,sağol yazıyoruzda her konuya değil.Şu anda öyle her konuya teşekkürler yazsak Post'a giriyor biliyorsun.Onun için her konuya teşekkürler yazamıyoruz.Sizinkinede bazen yazamıyoruz.Ama kullanabiliyoruz bazen konunuzu.Onun için hemen haram ediyorum diyeceğinize bazı fikirler üretin.Adminlerimiz bunun hakkında bir şeyler yapacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kimse hiçbir emeğe saygısızlık yapmıyor, ziyaretçiler evet alıyor 10tl.net dışı sitelerde kullanıyor, ama biz paylaştığımız için kullanıyor sen bir insansın değilmi? eline koluna ağzına aklına hakim çıkabiliyorsun değilmi? yalansa yalan de. O zaman ya paylaşmayacaksın yada buraya gelip feryad-u figan etmeyeceksin. Kimse senin kafana silah dayayıp onu paylaşacaksın demiyor veyahut kimse paylaştığın kod için sana beddua okumuyor değilmi? basacağı 11 tuş yerine yapacağı bazı işleri olabiliyor bak şuanda 11 ayın sultan'ı Ramazan ayındayız. Herkez orucunu tutuyor ibadetini yapıyor sen böyle çıkıp beddua'lar okursan arkalarından laf edersen ne anlamı kaldı senin Müslümanlığın?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burası facebook değil "beğenmeden alana haram olsun" diyemezsin. Ya paylaş yada paylaşma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
''beğenmeden alana'' Diye bir cümle kurmuşmuyum ben Ömer ?
Emeğe saygısızlık var bir insan bu kadarmı bu mübarek Ramazanda nankör olur ?
Benim feryadım, bu..

Ya bi plugin eklensin destek.10tl.net'e yada kod ile senin sitendeki ' içeriği görmek için vs. üye ol veya giriş yap ' gelsin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2014 Saat: 23:32)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ''beğenmeden alana'' Diye bir cümle kurmuşmuyum ben Ömer ?
Emeğe saygısızlık var bir insan bu kadarmı bu mübarek Ramazanda nankör olur ?
Benim feryadım, bu..

Ya bi plugin eklensin destek.10tl.net'e yada kod ile senin sitendeki ' içeriği görmek için vs. üye ol veya giriş yap ' gelsin..

O kadar haram olsun diyorsunuz fakat.Sizde başka şeyleri kullandığınızda bazen teşekkürler demiyorsunuz.O damı haram etsin ?.O haram bu haram etse kimse bir şey paylaşmaz ve destek sitesi kalmaz.Onun için bir kaç şeyide ALLAH Rızası için yapın hocam.Hemen her şeyede HARAM Olsun demeyin.Bir şikayetiniz varsa dolaylı yoldan anlatın.Hemen çıkıp Böyle olsun HARAM Olsun diyeceğinize bunu dolaylı yoldan anlatsaydınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu içinde ki hakarete yönelik kelimelerden ötürü +3 uyarı 9 gün.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Edit.
Ara
Cevapla PGM