03-05-2014 Saat: 00:10
Ad & Soyad : Ahmet Tura
Okul: Gizli
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Kullanmıyorum
html bilgisi: iyi
css bilgisi:çok değil
php programlama bilgisi:Çok Değil
diğer bilgileriniz: Grafik,logo,web tasarım vb.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Kendi sitelerim ve Destek.10tl.net
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz :10tlnetgazete.10tl.net-herteldenpaylasm.10tl.net-oyunrehberim.10tl.net-oyundeposu.10tl.net-baglanforum.10tl.net-3dgamingc.10tl.net-mutluforum.10tl.net-askdoktorum.10tl.net - 10TL.NET GAZETESİ(DERGİSİ) ve konu açılan sitelerden bazıları (aklımda yok şuan)
Şuanki rep puanınız:142
konu sayısı:304
Önemli Olan 1 konu linkiniz:http://destek.10tl.net/showthread.php?ti...#pid185804
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Evet Niteliyorum, Birçok yenilikler çıkartabiliyorum,seviyorum.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Hırslıyımdır ,dediğimi yaparım ,cesaretli biriyimdir.
umarım olurum adminler de bakarsa sevinirim.
Ben buranın eskisiyimdir tanıyanlar tanır..
Okul: Gizli
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Kullanmıyorum
html bilgisi: iyi
css bilgisi:çok değil
php programlama bilgisi:Çok Değil
diğer bilgileriniz: Grafik,logo,web tasarım vb.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Kendi sitelerim ve Destek.10tl.net
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz :10tlnetgazete.10tl.net-herteldenpaylasm.10tl.net-oyunrehberim.10tl.net-oyundeposu.10tl.net-baglanforum.10tl.net-3dgamingc.10tl.net-mutluforum.10tl.net-askdoktorum.10tl.net - 10TL.NET GAZETESİ(DERGİSİ) ve konu açılan sitelerden bazıları (aklımda yok şuan)
Şuanki rep puanınız:142
konu sayısı:304
Önemli Olan 1 konu linkiniz:http://destek.10tl.net/showthread.php?ti...#pid185804
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Evet Niteliyorum, Birçok yenilikler çıkartabiliyorum,seviyorum.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Hırslıyımdır ,dediğimi yaparım ,cesaretli biriyimdir.
umarım olurum adminler de bakarsa sevinirim.
Ben buranın eskisiyimdir tanıyanlar tanır..
-------------------------------------------------------------
Reis geri döndü..
11.05.2014
Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014
11.05.2014
Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014
Özelden Destek Vardır...