Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Googlenin Yeni Bombası
23704396.jpg

Gün geçtikçe teknoloji şirketlerinin daha çok önem verdiği bir alan haline gelen giyilebilir teknolojilerde özellikle akıllı saat ve akıllı bilekliklerin geleceği oldukça parlak. Bu anlamda Samsung ve Sony gibi devlerin ardından Google'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı proje ortaya çıktı.

Android Wearable (Giyilebilir Android) projesi giyilebilir cihazlarda kullanılması planlanan özel bir Android sürümü aslında. Bu işletim sistemine sahip cihazlar (akıllı saat, bileklik vb.) ile kullanıcılar gerçek zamanlı hız, mesafe ve koşu gibi aktiviteleri gerçek zamanlı olarak görebilecek.

İŞTE GOOGLE'IN DEV PROJESİ: ANDROID WEAR

Google Now servisini de bu özel Android sürümüne dahil eden Google bu sayede bu servisini de kullanıcılarına sunmuş olacak. Google Now ile kullanıcılar başta randevular olmak üzere pek çok konuda hatırlatma ayarlayabiliyor, kendi takvimini belirleyebiliyor.

Android Wear'ı kullanan akıllı saatler yine aynı işletim sistemini kullanan telefon veya tabletlere bağlanarak bildirimleri ekranda görebilecek.

Google ilk etapta iş ortakları Asus, LG, Motorola, Samsung ve HTC ile birlikte yeni projesini yürütmeyi planlıyor. Yani bu isimlerin üreteceği giyilebilir teknolojilerde Android Wear işletim sistemini de görebileceğiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu İle İlgili Degil Ama #Boss Sen #BosTr İsen Multi Hesap Yuzunden Ban Yiyebilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BossTR Kim İlk Önce Onu Sorabilirmiyim ?? Tanımadığım İçin Bişey Yok

Birinin Multisi Olsaydım Sabahtan Ban Yemiş Olurdum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-03-2014 Saat: 19:41)#Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BossTR Kim İlk Önce Onu Sorabilirmiyim ?? Tanımadığım İçin Bişey Yok

Tm yani ben uyardım Ve ben #BosTr Dedim Ama Sen Nasıl Onu BossTR Gercek Kimligi İle Biliyon ? Yani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçek Kimliği İle İlgili Hiçbir Bilgiye Sahip Değilim ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-03-2014 Saat: 19:46)ForumLow.10tl.net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-03-2014 Saat: 19:41)#Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BossTR Kim İlk Önce Onu Sorabilirmiyim ?? Tanımadığım İçin Bişey Yok

Tm yani ben uyardım Ve ben #BosTr Dedim Ama Sen Nasıl Onu BossTR Gercek Kimligi İle Biliyon ? Yani

boşver bilmeden suçlama yetkililere sor onlar gerekeni yapar .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hani sen almandın ? Şimdi çok iyi konuşuyorsun ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping