Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siteye resim nasıl ekliyoruz?
Exclamation 
Beyler ben çok güzel tasarımlar buldum ama resimleri kendi hostuma nasıl upload edeceğimi blamadım. Aradım panelde fakat hiçbir şey bulamadım bana link atacak veya söyleyecek biri varmı?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2013 Saat: 22:58)arifkemal61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beyler ben çok güzel tasarımlar buldum ama resimleri kendi hostuma nasıl upload edeceğimi blamadım. Aradım panelde fakat hiçbir şey bulamadım bana link atacak veya söyleyecek biri varmı?

Upload Yeri Olmaz Zaten. Burası Forum. Hosting Değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sanırım dediğimi anlamadınız ben diyorumki temadaki resimler gözükmüyor o zaman ondan diyorum. Panelde resim upload yeri yokmu? o zaman başka sitelerdenmi yükliyeceğiz resimleri öyle çok zahmetli olucak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2013 Saat: 23:01)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk önce konu başlığınızı düzenleyin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam kusura bakmayın düzelttim şimdi. :D Beyler yardımcı olurmusunuz şimdi. http://foruminci.10tl.net/ Site adresi bu bakın resimler upload edilmediği için tasarım kötü. Normalde çok güzel bir tasarım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ftp demeye çalışıyorsun sanırım 10tl.net üyelere ftp vermez.İstediğiniz bir tema varsa tema istek bölümünde konunuzu açın.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2013 Saat: 23:12)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-04-2013 Saat: 23:09)arifkemal61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam kusura bakmayın düzelttim şimdi. :D Beyler yardımcı olurmusunuz şimdi. http://foruminci.10tl.net/ Site adresi bu bakın resimler upload edilmediği için tasarım kötü. Normalde çok güzel bir tasarım.

Temanın images dosyalarını ve xml adresini bana özel mesaj yolu ile atın 10tl.net servisine yükleyim size xml adresini vereyim.
Sizin yaptığınızı bende yapmak istiyorum lütfen hep böyle olursa gerçekten sıkıcı olur. Bana xml çevirmeyi anlatırmısınız?

(05-04-2013 Saat: 23:12)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ftp demeye çalışıyorsun sanırım 10tl.net üyelere ftp vermez.İstediğiniz bir tema varsa tema istek bölümünde konunuzu açın.

Hep başkalarınamı ihtiyacım olacak yani. Ben onların yaptğnı yapmak istiyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Az önceki yorumumu okumadın heralde.10tl.net üyelere ftp vermez.İstediğin bir tema varsa tema istek bölümünde konu aç.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2013 Saat: 23:14)arifkemal61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hep başkalarınamı ihtiyacım olacak yani. Ben onların yaptğnı yapmak istiyorum.

Kendin Yapmak İstiyorsan Resim Upload Sitelerinden Tek Tek Resimleri Upload Etmek Zorunda Kalırsın Ama Genel Şef Tema U. Filan Versen 2 Dakika Temanı Yükleyip Verirler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2013 Saat: 23:15)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk önce Notepad++ programını indiriyoruz, ardından temamızın xml dosyasında sağ tık yapıp Notepad++ ile açıyoruz

Ardından;
31940305.jpg
28917836.jpg

İşlemlerimiz bittikten sonra grafik dosyasını ftp adresimize grafik dosyalarını atıyoruz.

Xml adresini ftp adresimize atıyoruz

adszcdw.jpg
Anlamadım ya. Kardeş filezillaya giriş yapamıyorum adres filan ne anlamadım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2013 Saat: 23:19)arifkemal61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anlamadım ya. Kardeş filezillaya giriş yapamıyorum adres filan ne anlamadım.

Ftp Bilgileri Verilmez Kendi Hosting Varsa Giriş Yaparsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eee tamam benim sitem bu http://foruminci.10tl.net/ filezillaya giremiyecekmiyim şimdi. Sitem var girmem gerek. Beyler buna nasıl giriyoruz bu forum için.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam temayı seçeyim ben senle iletişime geçicem efendy tamammı?

Efendy indiriyorum temayı sana özelden atsam 5 dk verebilirmisin bana?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Almadınızmı mesajımı Efendy kardeş hiç cevap yazmıyorsun özelden yolladım :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform