Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET ~ Yeni yılınız kutlu olsun!
Heart 
tvNgpqB.png

Ho ho hoooo!
Yeni bir yıl geldi; eski yılı uğurlayıp yenisine kucak açarken çooook mutlu olmanı diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun, iyiki bu siteye kayıt olup zaman geçirmişim; bu site üzerinden tanışmışlıklarım için çok mutluyum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
2
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: EmSaLSiZ , Ciri , kaRanLık-61
Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mutlu sağlıklı yıllar. Şöyle bi girip bakalım dedik. Siz değerli hocalarımı görmek beni mutlu etti.
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2025 Saat: 00:19)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.

Herkese mutlu yıllar, özellikle size de Trabzonlu EmSaLSiZ hocam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: EmSaLSiZ
(30-12-2024 Saat: 11:45)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tvNgpqB.png

Ho ho hoooo!
Yeni bir yıl geldi; eski yılı uğurlayıp yenisine kucak açarken çooook mutlu olmanı diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun, iyiki bu siteye kayıt olup zaman geçirmişim; bu site üzerinden tanışmışlıklarım için çok mutluyum, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

Ho ho ho... Umarım senin için de iyi bir yıl olur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2025 Saat: 22:10)Ciri Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2024 Saat: 11:45)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tvNgpqB.png

Ho ho hoooo!

Ho ho ho... Umarım senin için de iyi bir yıl olur :)

Çoooooooooooooook ama çok teşekkür ederim, girmek bu güne nasip olduğu için geri dönüş yapabildim bunun için üzgünüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2025 Saat: 21:46)Alchemist Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mutlu sağlıklı yıllar. Şöyle bi girip bakalım dedik. Siz değerli hocalarımı görmek beni mutlu etti.

Bu güzel düşüncen için minnettarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-01-2025 Saat: 06:27)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çoooooooooooooook ama çok teşekkür ederim, girmek bu güne nasip olduğu için geri dönüş yapabildim bunun için üzgünüm.

Selamlar,
Estağfurullah, lafı mı olur böyle şeylerin. Hepimizin ayrı hayatları var. Ben de günler / haftalar sonra gelebildim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping