10TL.NET

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lastpost kullanıcı avatari nasıl koyulur ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar ben enes mybb ile uğraşmaya ki uzun zan oldu forumdisplay_thead salonunda lastpost'a son mesaj yazan kişinin avatarini koymak istiyorum ancak kodunu unuttum [$mybb gibi birseydi teşekkürler.

Calistigim temayı görmek isteyenler (lastpost için yardım istedigim)
Kod:
http://www.multitheftauto.org/roleplay/
@hatake @!!yeah!!
Hocam o pluginli oluyordu, pluginsiz olanı da vardı ama tavsiye edilmiyor. O plugin de 10tl.net'te yüklü değildi galiba..
Kendim , localhost'da calisiyorum 10tr.net'in ftp'si php desteklemedegi için , php'den edit yaparak belki mysql'dan çekilebilir diye düşünüyorum aynı zamanda dediginiz plugini buldum , teşekkürler ancak hatırladıgım kadari ile onun bir kodu vardı arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.
PHP Kod:
http://mybbdepo.com/mybb-pluginsiz-eklentisiz-son-mesajda-avatar-yapimi-konusu.html 
AdminKP » Şablon&Stil » Şablonlar » Kullandığınız Tema Şablonlar » Forum Bit Şablonlar » forumbit_depthforum2_lastpost »

En üste ekleyin :

Kod:
<table><tr><td align="left"><div class="avatar"><img width="50px" height="50px" onerror="this.style.display='none'" src="{$mybb->settings['bburl']}/uploads/avatars/avatar_{$lastpost_data['lastposteruid']}.png"><img width="50px" onerror="this.style.display='none'" height="50px" src="{$mybb->settings['bburl']}/uploads/avatars/avatar_{$lastpost_data['lastposteruid']}.jpg"><img width="50px" onerror="this.style.display='none'" height="50px" src="{$mybb->settings['bburl']}/uploads/avatars/avatar_{$lastpost_data['lastposteruid']}.gif"><img width="50px" onerror="this.style.display='none'" height="50px" src="{$mybb->settings['bburl']}/uploads/avatars/avatar_{$lastpost_data['lastposteruid']}.bmp"><img width="50px" onerror="this.style.display='none'" height="50px" src="{$mybb->settings['bburl']}/uploads/avatars/avatar_{$lastpost_data['lastposteruid']}.jpeg"></div></td><td align="left">

En alta ekleyin :

Kod:
</td></tr></table>

<style>.avatar {
border: 1px solid #e0e0e0;
background: url('images/default_avatar.png') center center no-repeat;
background-size: 50px 50px;
padding: 3px;
width: 50px;
height: 50px;
}

.avatar:hover {
border: 1px solid #ddd;
}

.avatar img { background: #fff; }</style>

Kodlardaki frmplus yazan yerlere kendi sitenizin adını yazmayı unutmayın.

Bundan böyle sizin de anasayfanızda avatarlar olacak Gülümseme Hayırlı olsun..
Alıntıdır.
Teşekkürler hemen deniyorum.
Olmaz ise sana başta özelden attığım kodu dene.
Ne yazikki işe yaramadı , yabancı kanyaklardaki php kodlarınıda denedim , onlardan biri işe yaradı ancak oda tam manası ile degil , @!!Yeah!! özelden attıgınız kod sadece giriş yapan kullanıcının resmini çeker @Gokks Göksel yardımcı olabilirmisin ?
(04-01-2017 Saat: 20:08)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne yazikki işe yaramadı , yabancı kanyaklardaki php kodlarınıda denedim , onlardan biri işe yaradı ancak oda tam manası ile degil , @!!Yeah!! özelden attıgınız kod sadece giriş yapan kullanıcının resmini çeker @Gokks Göksel yardımcı olabilirmisin ?

@Depres4n attığı kodlar mybb için olan.örnek olarak forumakcaabat bakabilirsin.sen orada değiştirmen gereken yerleri değiştirdin mi resim yollarına bir bak.
(05-01-2017 Saat: 00:41)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-01-2017 Saat: 20:08)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne yazikki işe yaramadı , yabancı kanyaklardaki php kodlarınıda denedim , onlardan biri işe yaradı ancak oda tam manası ile degil , @!!Yeah!! özelden attıgınız kod sadece giriş yapan kullanıcının resmini çeker @Gokks Göksel yardımcı olabilirmisin ?

@Depres4n attığı kodlar mybb için olan.örnek olarak forumakcaabat bakabilirsin.sen orada değiştirmen gereken yerleri değiştirdin mi resim yollarına bir bak.

Merhaba adminim , ilk önce ilginiz için teşekkür ediyorum ne yazikki ben index'de degil forumdisplay'de göstermek istiyorum o kod index'de göstermek için.
(05-01-2017 Saat: 00:59)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-01-2017 Saat: 00:41)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-01-2017 Saat: 20:08)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne yazikki işe yaramadı , yabancı kanyaklardaki php kodlarınıda denedim , onlardan biri işe yaradı ancak oda tam manası ile degil , @!!Yeah!! özelden attıgınız kod sadece giriş yapan kullanıcının resmini çeker @Gokks Göksel yardımcı olabilirmisin ?

@Depres4n attığı kodlar mybb için olan.örnek olarak forumakcaabat bakabilirsin.sen orada değiştirmen gereken yerleri değiştirdin mi resim yollarına bir bak.

Merhaba adminim , ilk önce ilginiz için teşekkür ediyorum ne yazikki ben index'de degil forumdisplay'de göstermek istiyorum o kod index'de göstermek için.

ForumDisplay için eklenti gerekiyor o zaman.Eklentisiz zor.