10TL.NET

Orjinalini görmek için tıklayınız: DF V3 Postbit
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar DF V3 kullanıyorum ne yaptıysam postbit yatay olmadı düzeltmenin yolunu bilen birileri var mıdır?
posbit`deki kodları posbit_classice yapıştırmayı denedinmi?(Yedek Almayı Unutma.)
(07-02-2015 Saat: 17:17)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]posbit`deki kodları posbit_classice yapıştırmayı denedinmi?(Yedek Almayı Unutma.)

denedim postbiti kökten bozuyo
Ayrıca niyeyse postbit şablonunda değil postbit_classic şablonunda yapılan değişimler işliyor temaya
(07-02-2015 Saat: 17:22)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca niyeyse postbit şablonunda değil postbit_classic şablonunda yapılan değişimler işliyor temaya

Seçenklerden dikey postbiti seçtiyseniz öyle olur.
(07-02-2015 Saat: 17:25)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-02-2015 Saat: 17:22)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca niyeyse postbit şablonunda değil postbit_classic şablonunda yapılan değişimler işliyor temaya

Seçenklerden dikey postbiti seçtiyseniz öyle olur.

denedim iki türlüde
 Kullanıcı KP'ne gir seçeneklere gir orda bir seçenek var konu düzeni diye onu işaretleyince dönüy yatay postbite hocam :) O zaman postbit şablonundaki değişimleri görürsünüz
Denedim ama aynı bi arkadaş ilgilenicek olmazsa tekrar sizle birlikte bakalım
postbit classicdeki kodları postbit şablonuna aktar olur.

@XR's
(07-02-2015 Saat: 17:33)CapsK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]postbit classicdeki kodları postbit şablonuna aktar olur.

@XR\s

denedim hocam css ile alakalı bi sıkıntısı olabilir mi?
Sitenizi Alabilirmiyim ?
destekpi.10tr.net
Forumu açarmısınız
Açtım

*temanın yedeğini aldım üyeler merak etmeyin
off bu postbit fena yanlış kurulmuş koca koca resimler falan var başka postbit kurun bence
(07-02-2015 Saat: 17:44)CapsK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]off bu postbit fena yanlış kurulmuş koca koca resimler falan var başka postbit kurun bence

tamam deneyelim
tamamdır :)
:D Sevindim olduysa
(07-02-2015 Saat: 17:53)CapsK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]:D Sevindim olduysa

Colossal v3 temamdan kodları geçince düzeldi :)