10TL.NET

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yardım edin Lutfen
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ARkadaşlar Okla Gosterdigim Yeri Nasıl Kaldırcam ?



AYL3ZB.png


Sitem : http://timegame.10tr.net/
Orası temayla ilgili + Orası kalkmaz ;)
Orayı Kaldırırsan Forum Ve Son Konu Yeride Kalkar
http://destek.10tr.net/showthread.php?mo...=39928&pid=
(03-10-2014 Saat: 22:53)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Orayı Kaldırırsan Forum Ve Son Konu Yeride Kalkar
http://destek.10tr.net/showthread.php?mo...=39928&pid=

eyw kalktı
Yanlış bilgi vermeseniz diyorum?, O bölümde kalkar...

(13-07-2013 Saat: 18:02)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar bugün sizlere Kategori kısmından tcatı yoketmeyi göstereceğim.

Önce global.css girip en alta bunu ekliyoruz
Kod:
.tcat2 {
background: #fff;
color: #000000;
    font-size: 12px;
padding: 0px;
}

Daha sonra forumbit_depth1_cat şablonuna girip alttaki kodu buluyoruz

Kod:
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>

Onu bu kodla değişiyoruz
Kod:
<td class="tcat2" colspan="2"><span class="smalltext"></span></td>
<td class="tcat2" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"></td>
<td class="tcat2" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"></td>
<td class="tcat2" width="200" align="center"></td>

Ve hayırlı olsun

p95.png
(03-10-2014 Saat: 22:59)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yanlış bilgi vermeseniz diyorum?, O bölümde kalkar...

(13-07-2013 Saat: 18:02)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar bugün sizlere Kategori kısmından tcatı yoketmeyi göstereceğim.

Önce global.css girip en alta bunu ekliyoruz
Kod:
.tcat2 {
background: #fff;
color: #000000;
    font-size: 12px;
padding: 0px;
}

Daha sonra forumbit_depth1_cat şablonuna girip alttaki kodu buluyoruz

Kod:
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>

Onu bu kodla değişiyoruz
Kod:
<td class="tcat2" colspan="2"><span class="smalltext"></span></td>
<td class="tcat2" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"></td>
<td class="tcat2" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"></td>
<td class="tcat2" width="200" align="center"></td>

Ve hayırlı olsun

p95.png

Yanlıs Derken Benim Verdim Konu Senin Bu Aldın Kodların Konusu
(03-10-2014 Saat: 23:00)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-10-2014 Saat: 22:59)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yanlış bilgi vermeseniz diyorum?, O bölümde kalkar...

(13-07-2013 Saat: 18:02)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar bugün sizlere Kategori kısmından tcatı yoketmeyi göstereceğim.

Önce global.css girip en alta bunu ekliyoruz
Kod:
.tcat2 {
background: #fff;
color: #000000;
    font-size: 12px;
padding: 0px;
}

Daha sonra forumbit_depth1_cat şablonuna girip alttaki kodu buluyoruz

Kod:
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>

Onu bu kodla değişiyoruz
Kod:
<td class="tcat2" colspan="2"><span class="smalltext"></span></td>
<td class="tcat2" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"></td>
<td class="tcat2" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"></td>
<td class="tcat2" width="200" align="center"></td>

Ve hayırlı olsun

p95.png

Yanlıs Derken Benim Verdim Konu Senin Bu Aldın Kodların Konusu
Size Dememiş Türkperest 'e Demiş.
(03-10-2014 Saat: 23:03)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-10-2014 Saat: 23:00)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-10-2014 Saat: 22:59)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yanlış bilgi vermeseniz diyorum?, O bölümde kalkar...

(13-07-2013 Saat: 18:02)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar bugün sizlere Kategori kısmından tcatı yoketmeyi göstereceğim.

Önce global.css girip en alta bunu ekliyoruz
Kod:
.tcat2 {
background: #fff;
color: #000000;
    font-size: 12px;
padding: 0px;
}

Daha sonra forumbit_depth1_cat şablonuna girip alttaki kodu buluyoruz

Kod:
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>

Onu bu kodla değişiyoruz
Kod:
<td class="tcat2" colspan="2"><span class="smalltext"></span></td>
<td class="tcat2" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"></td>
<td class="tcat2" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"></td>
<td class="tcat2" width="200" align="center"></td>

Ve hayırlı olsun

p95.png

Yanlıs Derken Benim Verdim Konu Senin Bu Aldın Kodların Konusu
Size Dememiş Türkperest 'e Demiş.

Pardon Ozaman,
Kusura Bakma Teknology
Css kodu silmeye gerek yokki kaldırmak için ?

Ben bazı şablonlardaki kodları sildim sorunsuz kalktı >.<