10TL.NET

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beyler Yardım = +2 Rep
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Beyler benim forumun teması avatar olmadığında postbit olsun usercp olsun bozuluyor forumdaki herkeze avatar plugini var bunu nasıl yüklerim ?
Admin Kp > Şablon&Stil > Temalar> Temanız > global.css > Gelişmiş Mod.> En alta yapıştırın;

Kod:
.box-avatar {
background-image: url(http://img69.imageshack.us/img69/5149/pavatarframe.png);width: 94px;height: 94px;background-position: center center;background-repeat: no-repeat;padding: 10px;
.ForumBaslik {
    background: none ;
}

Admin Kp > Şablon&Stil >Şablonlar > Temanız > Postbit Şablonlar > postbit_avatar > İçindekileri silin aşağıdakileri yapıştırın;

Kod:
<a rel="nofollow" href="{$post['profilelink_plain']}"><IMG class="box-avatar" src="{$post['avatar']}" alt="user avatar" {$avatar_width_height} /></a>

Repi Unutma ;)

Yardım Ettim Siteme Üye Olursan Sevinirim http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
(27-06-2013 Saat: 18:13)Technofrm.10tl.net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Admin Kp > Şablon&Stil > Temalar> Temanız > global.css > Gelişmiş Mod.> En alta yapıştırın;

Kod:
.box-avatar {
background-image: url(http://img69.imageshack.us/img69/5149/pavatarframe.png);width: 94px;height: 94px;background-position: center center;background-repeat: no-repeat;padding: 10px;
.ForumBaslik {
    background: none ;
}

Admin Kp > Şablon&Stil >Şablonlar > Temanız > Postbit Şablonlar > postbit_avatar > İçindekileri silin aşağıdakileri yapıştırın;

Kod:
<a rel="nofollow" href="{$post['profilelink_plain']}"><IMG class="box-avatar" src="{$post['avatar']}" alt="user avatar" {$avatar_width_height} /></a>

Repi Unutma ;)

Yardım Ettim Siteme Üye Olursan Sevinirim http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net

Kardeşim Bu değil ben herkeze kendi yaptığım avatarı vermek istiyorum ...

Hatırlamıyorsam Default Profile Eklentisi Var Oradan Düzenliyebilirsiniz Hatırlamıyorsam Öyleydi.
(27-06-2013 Saat: 18:13)Technofrm.10tl.net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Admin Kp > Şablon&Stil > Temalar> Temanız > global.css > Gelişmiş Mod.> En alta yapıştırın;

Kod:
.box-avatar {
background-image: url(http://img69.imageshack.us/img69/5149/pavatarframe.png);width: 94px;height: 94px;background-position: center center;background-repeat: no-repeat;padding: 10px;
.ForumBaslik {
    background: none ;
}

Admin Kp > Şablon&Stil >Şablonlar > Temanız > Postbit Şablonlar > postbit_avatar > İçindekileri silin aşağıdakileri yapıştırın;

Kod:
<a rel="nofollow" href="{$post['profilelink_plain']}"><IMG class="box-avatar" src="{$post['avatar']}" alt="user avatar" {$avatar_width_height} /></a>

Repi Unutma ;)

Yardım Ettim Siteme Üye Olursan Sevinirim http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net
http://technofrm.10tl.net

Konularda reklam yapmayın.
(27-06-2013 Saat: 18:28)Secilmis42™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Hatırlamıyorsam Default Profile Eklentisi Var Oradan Düzenliyebilirsiniz Hatırlamıyorsam Öyleydi.

Evet Hocam Öyleydide Nasıl Yüklerim ?
(27-06-2013 Saat: 18:32)ONUR ERDOGAN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-06-2013 Saat: 18:28)Secilmis42™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Hatırlamıyorsam Default Profile Eklentisi Var Oradan Düzenliyebilirsiniz Hatırlamıyorsam Öyleydi.

Evet Hocam Öyleydide Nasıl Yüklerim ?

Pluginlerde ara vardır aktfileştir ayarlar bölümündede düzenle.
Admin KP -> Yapılandırma -> Pluginler -> Ek Grup Resimleri Plugin

Aktifleştirip ayarlardan istediğiniz resmi istediğiniz gruba verebilirsiniz.

Eğer problem çözüldüyse +2 rep verebilirsiniz.
Admin Kp + Yapılandırma + Pluignler + Default Profile + Aktifleştir


Admin Kp + Yapılandırma + Ayarlar + Default Profileden Düzenlemeler Yapabilirsiniz .