10TL.NET

Orjinalini görmek için tıklayınız: Konu AÇMA
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Beyler benim sitemde konu aça tıklayınca yazı yazma bölmünde kod
resim ekle gibi bölümler yok.
Örnek Resim: jj69l0p.png
Temadan kaynaklanıyo Tema değiş.
(24-05-2013 Saat: 13:06)SeRDaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Temadan kaynaklanıyo Tema değiş.
Temayı Değiştirmeden düzenlemek mümkün deilmi?
(24-05-2013 Saat: 13:07)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Temayı Değiştirmeden düzenlemek mümkün deilmi?
Tech temasında o sorun var düzenlenmiyor sanırım.
Site Linkini Atarsan Üye Olurum Admin ap Belki Çözerim.
duzenlenıyor ama aklımda degıl. EfenDy bılıyordu onu.
Hangı temayi kullanıyorsunuz?
tech temasında olan sorunlardan bırı.
Baska tema kullanmayı deneyın?
Peki napalım :D
sitem için tema öneren varmı?
Evet tema değiştirmeden mümkün bu sorun banada olmuştu sonra rayray konuyma cevap verdi bnde sana cevap veriyim.

Admin KP >> Şablon & Stil >> Şablonlar >> Kullandığınız Temanın Adı >> Gruplandırılmamış şablonlar >> headerinclude şablonuna girmeden sağda seçenekler var ona tıklayın. Sonra "Orjinale Çevir" diyin. ( bunu rayray yazdı tesekkür ederim burdan ona )
yapdım fakat gene aynı :)
(24-05-2013 Saat: 13:44)Secilmis42™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet tema değiştirmeden mümkün bu sorun banada olmuştu sonra rayray konuyma cevap verdi bnde sana cevap veriyim.

Admin KP >> Şablon & Stil >> Şablonlar >> Kullandığınız Temanın Adı >> Gruplandırılmamış şablonlar >> headerinclude şablonuna girmeden sağda seçenekler var ona tıklayın. Sonra "Orjinale Çevir" diyin. ( bunu rayray yazdı tesekkür ederim burdan ona )

Arama yapınız birdahakine . Aynı sorunu bu arkadaşımız dun yaşamışdı ve hallettmişti . Azıcık arama taleb ediyoruz.
Nie Bende Tech var hiç sorunu yok :)
neyden kaynaklanıyor sorun ozaman? temayı sılıp yuklermısın bırdaha

neyden kaynaklanıyor sorun ozaman? temayı sılıp yuklermısın bırdaha
olmuyor :) neyse yeni tema bulayım artık.

PANELDE Bİrçok tema yüklü hepsi düz çalışıyor
o nasıl olucak :D
orayı biliormda global.css nin uyumuna nerden bkıcam değiştircem
Güncel + sorunu çözen yokmu beyler ???
(24-05-2013 Saat: 22:35)*AngelOfDeath* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güncel + sorunu çözen yokmu beyler ???

Arkadaşım o temada aynı sorun başka birindede olmuştu . Bir üyemiz cevabı verdi işte tek işe yaran o . Olmuyorsa bırakın temanızı bence
Sayfalar: 1 2