10TL.NET

Orjinalini görmek için tıklayınız: Otomatik Resim Boyutlandırma Yardım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ardaşlar konu açıyorum resim ekliyorum ama resimin büyük hali ortaya çıkıyor mykod dan ayarladım fakat olmuyor

global.css de bu kodu kullanıyorum
Kod:
#maxresim
{
max-width: 255px;
}

Düzenli İfade:
Kod:
\[img\](.*?)\[/img\]
Yer Değiştirmede :
Kod:
<img onclick="javascript:window.location='$1';" src="$1" alt="İmage" id="maxresim" title="Fotoğrafın Büyük Halini Görmek İçin tıklayınız!">
Bu Sitedeki Gibimi İstiyorsunuz ?
konu formun dışına taşmasın yeter
bknz: http://intermt2.10tl.net/showthread.php?...pid=5#pid5
İşlemi Ne Zaman Yaptınız ?
15dk felan oldu.
global.css En Sona Ekle

Kod:
#maxresim
{
max-width: 500px;
}

Yapılandırma Mykod bölümünü açıyoruz ve Yeni Mykod' tıklıyoruz!

Başlık :maxresim
Kısa Tanımlama :Maximum Resim Boyutlandırma
Düzenli İfade :
Kod:
\[img\](.*?)\[/img\]
Yer Değiştirme :
Kod:
<img onclick="javascript:window.location='$1';" src="$1" alt="İmage" id="maxresim" title="Fotoğrafın Büyük Halini Görmek İçin tıklayınız!">

Uygun? :evet
Ayrıştırma Sırası : 0

Diyip Kaydedin

Sonrada Şunu Uygulayın ;

Tıkla
(22-04-2013 Saat: 10:16)ZBOSNAK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]15dk felan oldu.

O zaman 1 saat daha bekle sistem yavaş.
Sağolun Arkadaşlar Yaptım :) Özelliklede Teknology Teşekkürler Kardeşim :)
(22-04-2013 Saat: 10:32)ZBOSNAK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sağolun Arkadaşlar Yaptım :) Özelliklede Teknology Teşekkürler Kardeşim :)

Önemli Değil.
Görevim