10TL.NET

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eğer .com'a geçersem
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Site URL:http://thesims123.10tl.net/


Soru: merak ettiğim birşey var eğer .com'a geçmek istersem konuları ve üyeleri sitemde hiçbirşey değişmeden sadece 10tl net kalkıp .com olarak geçirip yola .com uzantısından kendi fttp'm ile devam etmek istersem böyle birşey mümkün olur mu ???

Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz: .com'a geçersem üye ve konumun kaybolup kaybolmadığını öğrenmek


Ek olarak eklemek istedikleriniz: (Sadece bilenler cevaplasın her önüne gelen yorum yapmasın)
FTP gerektiriyor.
(15-08-2012 Saat: 22:31)ADg Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]FTP gerektiriyor.

sorumun cevabı değil sorumu tekrar okurmusun ...
(15-08-2012 Saat: 22:32)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(15-08-2012 Saat: 22:31)ADg Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]FTP gerektiriyor.

sorumun cevabı değil sorumu tekrar okurmusun ...
Demek istediğim 10tl.net'teki tüm üyelerini, konularını geçiremezsin. FTP gerekiyor bu da üyelere verilmiyor.
forumda tekrar araştırma yaptım evet gayet mümkünmüş işte linkler bilmiyenlerde baksınlar bilgileri olur...




http://destek.10tl.net/showthread.php?ti...light=.com

http://destek.10tl.net/showthread.php?ti...light=.com



bilmeyenlerin cevap vermemesini istemiştim

korkudan öldürüyodun beni emeklerim gidecek diye ...
(15-08-2012 Saat: 22:54)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]forumda tekrar araştırma yaptım evet gayet mümkünmüş işte linkler bilmiyenlerde baksınlar bilgileri olur...




http://destek.10tl.net/showthread.php?ti...light=.com

http://destek.10tl.net/showthread.php?ti...light=.com



bilmeyenlerin cevap vermemesini istemiştim

korkudan öldürüyodun beni emeklerim gidecek diye ...
Bilmemekle değil. Sorununu yanlış anlamışım.

Kusura bakma. Aklıma FTP ile yapılan gelmiş.

Ancak bu konulardaki yönlendirme. ÖM attım daha açık bilgiler için.
Önemli değil bende bazen yanlış anlıyorun :S

bende özürdilerim doğrusu sert çıktım son zamanlarda forumda gerçekten anlamsız cevap verenler , bilmedikleri halde herşeye maydanoz olanlar ve anlamsız konular açanlar var siteden soğutuyo insanı butarz şeyler ...

tekrar sağolun 2 ay sonra .com alıcam üniversitenin başlamasıyla ön hazırlık olsun diye sormuştum ...
(15-08-2012 Saat: 23:20)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Önemli değil bende bazen yanlış anlıyorun :S

bende özürdilerim doğrusu sert çıktım son zamanlarda forumda gerçekten anlamsız cevap verenler , bilmedikleri halde herşeye maydanoz olanlar ve anlamsız konular açanlar var siteden soğutuyo insanı butarz şeyler ...

tekrar sağolun 2 ay sonra .com alıcam üniversitenin başlamasıyla ön hazırlık olsun diye sormuştum ...
Önemli değil. Senin bu dediğin yöntem ile ilgili ÖM attım okursan sevinirim.
Admin KP'den veritabanı yedeği alırsınız.Daha sonra PhpMyAdmin'den de sql dosyasını aktarırsınız.Tüm veritabanı .com sitenize geçer.Dolayısıyla konu ve üyeler de.Ancak daha sonra 10TL.Net uzantılı sitenize üye olanlar ve konu açanlar yeni siteyi etkilemez.Yeni siteye üye olanlar da eski siteyi etkilemez.İkisinin birbiriyle bağlantılı olması için admin den dns ayarlarını almanız gerekir.
(15-08-2012 Saat: 23:50)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Admin KP'den veritabanı yedeği alırsınız.Daha sonra PhpMyAdmin'den de sql dosyasını aktarırsınız.Tüm veritabanı .com sitenize geçer.Dolayısıyla konu ve üyeler de.Ancak daha sonra 10TL.Net uzantılı sitenize üye olanlar ve konu açanlar yeni siteyi etkilemez.Yeni siteye üye olanlar da eski siteyi etkilemez.İkisinin birbiriyle bağlantılı olması için admin den dns ayarlarını almanız gerekir.
Benden daha iyi bilgili şef adayım durumu tamamen açıkladı.
çok teşekkür ederim bu konu hakkında yeni bi konu açıp sabitllerseniz üyeler için yaralı olur son sorum .com olarak açıcağım sitenin mybb olması şart değil değilmi dediklerinizin geçerli olması için ...
(15-08-2012 Saat: 23:56)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok teşekkür ederim bu konu hakkında yeni bi konu açıp sabitllerseniz üyeler için yaralı olur son sorum .com olarak açıcağım sitenin mybb olması şart değil değilmi dediklerinizin geçerli olması için ...

MyBB olması şart.
teşekkürler iki aya kalmaz geçicem .com a


bu konu düzenlenir ve sabitlenirse sevinirim arayan arkadaşlar daha çabuk sonuca ulaşır ...
(15-08-2012 Saat: 23:50)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Admin KP'den veritabanı yedeği alırsınız.Daha sonra PhpMyAdmin'den de sql dosyasını aktarırsınız.Tüm veritabanı .com sitenize geçer.Dolayısıyla konu ve üyeler de.Ancak daha sonra 10TL.Net uzantılı sitenize üye olanlar ve konu açanlar yeni siteyi etkilemez.Yeni siteye üye olanlar da eski siteyi etkilemez.İkisinin birbiriyle bağlantılı olması için admin den dns ayarlarını almanız gerekir.




veri tabanı yedeğini alamadım bilgisayara kaydedilmiyor ve phpmyadmin nerede bulamadım yardım ederseniz sevinirim ...
Host değilde domain alırsanız birşeye gerk kalmaz diye biliyorum
bence 10tl.net'i Geçirme Direk Al Arıza Çıkabilir Bence
Hostu geçirirse çıka bilir. ama domain de sorun olmaz .tk gibi domain alırsın.
Yanlız sayın adminden sitenizinin yedeğini almanızı öneririm Bundan Önce mstyalvac "MesutBey" admin kp yediği alıp denemişti sorun cıkmıstı sayın adminden istemişti aynı şekilde adminden isteyiniz temiz bir sonuç için kolaygelsin...
(15-08-2012 Saat: 22:31)ADg Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]FTP gerektiriyor.
Yalnız Admin KP ye orjinal domain (10tl.net) ile girmenizi öneririm.
Sayfalar: 1 2