Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendi temanı yapmaya hazır mısın ? Başla o zaman
Bu konuda sizlere öz güven , fikir vermeye çalıştım siz de yorumlarda önerilerinizi aktarabilirsiniz.

1.Nasıl başlayacağım ?

Bu kısım sende bitiyor , ilk olarak HTML ve CSS adında iki kodlama dilini bilmen gerekiyor , eğer bilmiyorsan sorun yok çünkü bunları kolay bir şekilde öğrenebilirsin.Merak etme sorularını bu forumda sorabilir cevaplarını alabilirsin.

2.Nasıl yol izleyeceğim ?

Fikirlerin üzerinden gidebilirsin ancak unutma fikirlerin değişebilir eğer bir kararın yoksa bir program ile çizmeyi dene aklındakileri photoshop gibi programlar ile aktar sonuçları topla gerekirse bizim de önerilerimizi al , sonuç olarak sabit bir yolun oldu yani fikirlerine göre değil tasarıma göre hareket edeceksin.

3.Renk Uyumu

Düşünsene sitenin renkleri göz görüyor , çok kötü duruyor canını sıkmaz mı ? bir de şirin renklerden oluşan gözlerini rahat tutan renklerden oluşan bir siteni düşün ? rahat olmaz mısın ? Renk uyumunu da dikkat etmemiz gerekir sizlere bunu nasıl çözeceğinize dair bir kaç öneri vereyim :
Flat renkler
Material renkler
Bu sitelere girdiğinde gözlerin de bir rahatlık gördün mü ? işte renk uyumuna bu sitelerde ki gibi dikkat etmelisin eğer yapamazsan bu sitelerde ki renkleri alarak hayallerini konuştur.

4.Mobil uyumluluk

İnsanlar gerektiğinde telefonlarından da temanızı inceleyebilirler ancak senin henüz bir mobil uyumluluğun yok işte tam bu sırada responsive tasarım bize yardım edecek.Merak etme bu bir insan falan değil yanlış anlama , Responsive tasarım tamamen uyumluluk ilkelerine bağlıdır nasıl yani dediğini duyar gibiyim örnek verelim ben bilgisayarımdan normal bir siteye girdiğim de tam görürüm değil mi ? şimdi bir de telefondan girdiğimi düşün bu sefer telefon ekranına sığmasına isterim rahat olsun isterim işte responsive tasarım dediğimiz şey budur.

5.Bu işi bitir !

Her şeyimiz tamam , temamız mobil uyumlu , renkleri uyumlu göz yormuyor , izleyeceğin yol belli bu iş tamamen size bağlı unutmayın ne kadar çabalarsanız o kadar daha iyi sonuçlar elde edersiniz.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana...
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık Murat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema yapmak isteyenler için yararlı bir konu,eline sağlık Murat :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sabitlenmeyi hak eden bir konu,eline sağlık.
C O M E B A C K 
O n l i n e 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık yararlı olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App