Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Javascript - HTML Encoder - Farklı Algoritma
Selamun aleyküm.

Bildiğimiz gibi javascript encoder bolca Google'da mevcut fakat hep aynı algoritma kullanılmış.

Bende çok eskilerden kalmış ve kullanıma kapatılmış "...\u0044\u0065\u0073\..." algoritmasını tekrardan derledim.

Site: RawSecurity Encoder

Birkaç Güvenlik Yöntemi :

Öncelikle belirtmeliyim ki , bu algoritma daha önceden kırıldığı için basitçe çözülebilir.

Bunun için birkaç encrypt işlemi yaparak çözülmesini zorlaştırabilir hatta çözülemez hale getirebilirsiniz.

Bunu yapmak için kodlarınızı, paylaşmış olduğum RawSecurity Encoder linkinden şifreleyin. (Şifrelediğinizde otomatik kodları kopyalayacaktır).

Daha sonra buradaki farklı algoritmik sitedende kopyanızda bulunan (farklı algoritma ile şifrelenmiş) kodları burada da şifreleyin.

Sonra tekrar tekrar birkaç kez şifreleyin ve bu yöntemle kırılmaz hale getirebilirsiniz.

NOT: Her şifrelediğinizde kodların bozuk veya düzgün olduğunu, masaüstüne html dosyası açarak doğrulayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel bak beğendim bunu işime yarar illaki teşekkürler emeklerine sağlık ve rep veriyorum.
- Decoder'ini yapmayı planlıyormusunuz peki :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-02-2018 Saat: 19:59)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bak beğendim bunu işime yarar illaki teşekkürler emeklerine sağlık ve rep veriyorum.
- Decoder'ini yapmayı planlıyormusunuz peki :D

Decoder sanırım mevcut ddecode sitesinde. Ama yaparım tabi ki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping