Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grip için öneriler
Karadeniz soğunun kötü yanına çarpıp fena şekilde grip nezle karışımı birşey oldum ve doktorada pek gitmek istemedim sürekli ilaç kullanmayı seven birisi değilim. Gözlerim yaşarıyor burnum akıyor vs. 
Evde yapılabilecek birşeyler biliyorsanız yapımı ile birlikte yazarsanız çok sevinirim.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben grip olduğum zaman aşırı derecede,Nane limonu tercih ederim sanki gribin korkulu rüyası gibi ben griptim grip olmadığım halde onu içiyorum hasta olmamak için çok faydalı oluyor internette tarifi var zaten onun dışında burnunun açılması için nane koklayabilirsin.
Kış çayları var bitki çayları onlardan alabilirsin ve tarifine bakabilirsin benim en çok tercih Ettiğim Nane limondur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her yemekten sonra (sabah ve akşam) grip hapı al. Sürekli sıcakta kal ve bol meyve suyu iç; kendin sık ama.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En sevmediğim olaydır , tek yapman gereken sıcacık bir kuş yuvası gibi bir yer hazırlamak ve battaniye altında film seyretmek.Yanında sıcak bir çay yeterli sonra 1 hafta ölü bir kuş gibi orada bekliyorsun formül bu.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun abi . Nane limon ve sıcak bir yatak :) .
yaratıldım şimdi ne yapıcam ben
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben de gribim, okulda sürekli burnumu çekmekten inanın yoruldum :p bir de sınavlarda çok rahatsız ediyor hem beni hem de istemsizce diğer insanları da rahatsız ediyorum. Sümük peçetem yanımda olmuyor :d

Bol bol meyve tüketebilirsin, mikroplu yerlerden uzak durarak halledebilirsin, soğukta fazla durma. Zaten zamanla geçecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nane limon iç soğukta durma yanında mendil bulundur sıcak ve kalın şeyler giyebilirsin ve üstüne de süveter giy.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nane limon tarifi baktım 6 dilim limon 3 tatlı kaşığı nane koyun kaynatıp süzdürüp için falan yaptım nane limon dışında herşeye benzedi :d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğadan markalı zencefil ıhlamur bal karışımlı bitki çayı al. İçine bolca limon sık iç. Boğazlarını yumuşatır, göz yaşarmanı azaltır. Tavsiyemdir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim beyler tavsiyeleriniz için @Asipatron deneyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping