Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beni Hiçbir Zaman Anlamadınız .. ~ Hüseyin Nihal Atsız
Beni Hiç bir zaman anlamadınız. Ancak Anlayacaksınız. içimizde bir gün Moskovadan kızıl ordu gelir hayali ile yaşayanları farkedince anlayacaksınız. Olurda bir savaş daha görürseniz, tıpkı benim zamanımda oldugu gibi, kardeş dediğiniz milletlerin nasıl bir bir sırtınızdan vurduklarını izleyecek, beni daha iyi anlayacaksınız, Türk olmayan herkesin ölümüne üzülenlerin bir gün Türk'ler ölürken nasıl sustuklarını sağır kaldıklarını görecek ve beni daha cok iyi anlayacaksınız. Türk Tarihinde Yabancı Kanlıların ihanet Serisi Orkun 1950                                

"Bazıları k*munist paylaşımlar yapmış.Bizdende diss olsun..Üstüne alınana.."
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Atsız.. Güzel ve sade dilli bir yazar. Önder değil. Niye boş boş siyaset üzerinden tartışma çıkarmaya çalışıyorsun. İnsanların siyasi görüşünü bilmeden adeta bağnaz bir aptal gibi yorum yapma amacın nedir?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2018 Saat: 17:19)Hypnos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Atsız.. Güzel ve sade dilli bir yazar. Önder değil. Niye boş boş siyaset üzerinden tartışma çıkarmaya çalışıyorsun. İnsanların siyasi görüşünü bilmeden adeta bağnaz bir aptal gibi yorum yapma amacın nedir?

Bunu siyaset olarak görüyorsan, helal olsun sana .d
Neyse cahille tartışmaya girmek istemiyorum hadi görüşürüz.
Ayrıca Atsız gibi birisini sadece "yazar" kelimesine sığdırabiliyorsan sana yine helal olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2018 Saat: 18:01)Türkçü Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2018 Saat: 17:19)Hypnos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Atsız.. Güzel ve sade dilli bir yazar. Önder değil. Niye boş boş siyaset üzerinden tartışma çıkarmaya çalışıyorsun. İnsanların siyasi görüşünü bilmeden adeta bağnaz bir aptal gibi yorum yapma amacın nedir?

Ayrıca Atsız gibi birisini sadece "yazar" kelimesine sığdırabiliyorsan sana yine helal olsun.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-01-2018 Saat: 19:38)Hypnos Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2018 Saat: 18:01)Türkçü Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

k*munizm siyasi bir konu değildir.
Siyaset dediğin partiler arasında olur.
Ben ideoloji tartışması yapıyorum, ki k*munizm ideolojik bir fikirde değildir.
k*munizm açık açık vatan hainliğidir, yediğin kaba s...maktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
https://i.hizliresim.com/p6q35N.jpg
küfüre alınma :d ana fikri aldın sen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Komünizm siyasi bir ideolojidir ve Hüseyin Nihal Atsız bir yazardır. Normal bir vatandaşın demesiyle değişmez. Türkçülüğü başka ideolojilere laf atmak sanıyorsan yanlış yoldasın. Ayrıca adeta tartışmaya yer arıyorsunuz ve fazla tolerans gösteriyoruz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumda siyaset yasaklanmalı çok fazla küçük yaşta kardeşimiz var onların beyninin böyle postlarla yıkanmasına karşı çıkmalıyız ne olursa olsun komunisti faşisti sağcısı solcusu
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam beyler uzatmayın.
Arkadaşla discordda konuştuk anlaştık.Daha uzamaz kavga.Ve yıllardır inandığım bir ideolojiyi sizden öğrenecek değilim.İyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping