Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayırım Acılmıyo
Dün aksam kapattım bugun acmayı denedim acılmadı boyle bir yazı cıkıyor ve dolmaya baslıyor sorun nedir?

Scanning and repairing Drive (C:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-12-2017 Saat: 13:45)Emre Altındağ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dün aksam kapattım bugun acmayı denedim acılmadı boyle bir yazı cıkıyor ve dolmaya baslıyor sorun nedir?

Tarama ve TAMİR Sürücü (C :)Hata'Veya Ana Kart Ölmüş olabilir Hata Olabilir Tamirciye götür Hallederler. fazla ücret tutabilir bilgisiyar hatayı ss resmini bana at bi bakayın..Tamam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sistem dosyalarında sıkıntı var büyük bir ihtimal format atmayı deneye bilirsin.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-12-2017 Saat: 15:15)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sistem dosyalarında sıkıntı var büyük bir ihtimal format atmayı deneye bilirsin.

ana kartı ölmüş.deyiştirilmesi lazım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@kanklar ana kartla alakası yok onuda nerden çıkardın?
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-12-2017 Saat: 15:56)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @kanklar ana kartla alakası yok onuda nerden çıkardın?

Ana Kartla İlgisi Olabilir Hatanın Resmi at dedim atmadı ! alakalı olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Afedersin ama senin bu yaptığına "G******* Uydurmak" Denir..
Admin foruma baya uzun aralıklarla giriyor, girmediğinde öldü mü diyelim o zaman?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mesajlara Dönemediğim için kusura bakmayın işim çıkmıştı.Bilgisayarı bidaha denedim oldu sorunu anlamadım ama düzeldi

(06-12-2017 Saat: 16:51)forumstell Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Afedersin ama senin bu yaptığına "G******* Uydurmak" Denir..
Admin foruma baya uzun aralıklarla giriyor, girmediğinde öldü mü diyelim o zaman?
Bu yazdığın ne içindi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anakart ölseydi hiç açılmazdı ve C:\ sürücüsü hatası vemezdi.

Eğer sistem dosyası zarar görmüş olsaydı "xxx.dll eksik" hatası verirdi.

Sorun büyük ihtimal bir çeşit virüsten kaynaklanıyor.

Açıldığını fırsat bilerek önce dosyalarınızı başka bir diske yedekleyin, ardından güncel antivirüs ile taratın veya format atmanızı öneriyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ana kartım hata vermiş yani yanmış biri olarak şöyle söyliyeyim
windows loading diyor lakin siyah ekranı geçemiyon napsan ne etsende geçemiyon çünkü anakart yani system driver error gibi yazı çıkıyor ve içinde 350000 tl lik malzemelerim gitti gazeteciyim reklam şirketiyim haber sitesi yapımcısıyım mybb ve vbulletin tema depolarıma kadar hepsivardı yanig en az mininmum 350 bin tl zarar gördüm ondan beri 2 bilgisayar yapıyorum lakin gel gör biri sürekli kapanıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır kardeşim yanma felan yok. 30 dakika beklersen açılacaktır ağzı olan konuşur olmuş anakart yanması felan nedir ya :)

(06-12-2017 Saat: 17:34)oneturkman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ana kartım hata vermiş yani yanmış biri olarak şöyle söyliyeyim
windows loading diyor lakin siyah ekranı geçemiyon napsan ne etsende geçemiyon çünkü anakart yani system driver error  gibi yazı çıkıyor ve içinde 350000 tl lik malzemelerim gitti gazeteciyim reklam şirketiyim haber sitesi yapımcısıyım mybb ve vbulletin tema depolarıma kadar hepsivardı yanig en az mininmum 350 bin tl zarar gördüm ondan beri 2 bilgisayar yapıyorum lakin gel gör biri sürekli kapanıyor

Kardeşim anakart yanması diye birşey yoktur. Anakart üstünde ki parçalar bozulur sadece. Anakart yandı dersen işlemciyi gpuyu herşey kapsar ki sende ki hata o bile değil. Eğer anakartta sıkıntı olsa bilgsayar kontak vermez. Anakartta ki bir kondanstörde veya kapasitörde sıkıntı vardır. 350000 tl lik malzeme mi :D Anakart yanıyor demişsin de hdd ile bağıntısı ne bunun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
[quote pid='625077' dateline='1512553534']
nice post 
[/quote]
[quote pid='625077' dateline='1512553534']
[/quote]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: