Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modemo 1.0.0 Beta 1 Mart 2018'te Yayınlanıyor
Merhaba Arkadaşlar,
Geçenlerde Modemo adında bir Forum Scripti projesine başlamıştım. Ve sizlere görselleriyle birlikte bir kaç bilgi vermiştim. En son çalışmamdan bu yana harika bir iş kat ettim. Projenin tamamlanması oldukça zaman alacak. İlk betayı, 1 Mart 2018 tarihinde yayınlayıp, resmi siteyi de yine o tarihte açmayı düşünüyorum.

Sistemde büyük bir başarı kat ettim, umarım tutar. Zira çok emek verdim. İlk türk forum script olacak inşALLAH.

Şimdi sizden projeye eklememi istediğiniz önerileriniz & fikirleriniz varsa onları yazmanızı rica ediyorum.
Görseller: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=93510

Bunu bildirmek istedim.
Kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek sitesi görevlisi olurum :P Kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Pormis Yetkili olabilmeniz için geliştirici olmanız şart. Üstelik kadrodan da olmalısınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2017 Saat: 21:12)Pormis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek sitesi görevlisi olurum :P

Arkadaş bir multiforums scripti değilde Mybb,VBulletin gibi scriptlerden bahsetmiş.

- Kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Geçenlerde Modemo adında bir Forum Scripti projesine başlamıştım. Ve sizlere görselleriyle birlikte bir kaç bilgi vermiştim"

Görseller nerede? Bizim niye haberimiz yok?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2017 Saat: 21:14)Quexa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-11-2017 Saat: 21:12)Pormis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek sitesi görevlisi olurum :P

Arkadaş bir multiforums scripti değilde Mybb,VBulletin gibi scriptlerden bahsetmiş.

- Kolay gelsin.
Biliyorum zaten. Scriptlerin destek sitesi olmuyor mu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2017 Saat: 21:15)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: "Geçenlerde Modemo adında bir Forum Scripti projesine başlamıştım. Ve sizlere görselleriyle birlikte bir kaç bilgi vermiştim"

Görseller nerede? Bizim niye haberimiz yok?

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=93510
@Edward
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir başka forum scriptine nazaran daha kolay bir admin paneli olmalı. Örneğin kişi kendi temasını çok kolay bir şekilde yapabilecek.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Ripbyrustavi02 WordPress'e benzer bir tema sistemi olacak Murat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2017 Saat: 21:14)Quexa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

- Kolay gelsin.

Kod:
https://www.vbulletin.com/forum/
https://community.mybb.com/

Arkadaş buralardaki gibi bir script tanıtım amaçlı forum açılırsa görevlisi olmaktan bahsetmişti.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyide bir proje yürütürken biri bitmeden diğerlerine atılırsan tabii vakit alır. Ayrıca ilk türk yapımı forum değil bu. Aynı zulaya dönmüş csgo'nun aynısı ve sözde ilk türk oyunu.Buda ona benzemiş sözde ilk türk yapımı forum ama mybbden bir farkını göremiyorum arayüzün
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
* türk yapımı bir çok forum blog vb script bulunmakta ne yazık ki adlarını duyuramıyorlar çünkü yeterli destekleri yok.

Umarım siz bu desteği bulabilirsiniz , biterse ilk ben kullanacağım haberiniz ola.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-11-2017 Saat: 22:16)Hamid-i Ensar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: * türk yapımı bir çok forum blog vb script bulunmakta ne yazık ki adlarını duyuramıyorlar çünkü yeterli destekleri yok.

Umarım siz bu desteği bulabilirsiniz , biterse ilk ben kullanacağım haberiniz ola.

Ümit kırıcı sözler sadece yapan kişinin iştahını kaçırır bu işte. Örneğin: Türkiye'deki webmasterlerin bazıları dünya sıralamasına girebilecek proje yapabiliyorlar. Dediğiniz doğru fakat arkadaş denesin kendi görsün kopya vb şeylere gerek yok değil mi? O şeyi denerken yaptığı hatalardan ders çıkarmakta yapan kişinin elinde çıkarmamakta yapan kişinin elinde bu yüzden arkadaşının şevkini kıracak sözler kullanmasakta destek versek belki iyi işler çıkar ortalığa.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resimlerden güzel bir şey benziyor hayırlısı...... dsdsdfsfdsfsdfdsfsfsfsfsfsffdsadsadfsfdsfdsfsdfsdgfgfdgdfgdfgkodfğgdfkgşdfkgdfkşgdfklgfdgkldfşkgdkfgklşdfkgldfklşgkşldfkşgldfkşlgklşdfklgşdfklşgkşldfgklşdfdsdsdfsfdsfsdfdsfsfsfsfsfsffdsadsadfsfdsfdsfsdfsdgfgfdgdfgdfgkodfğgdfkgşdfkgdfkşgdfklgfdgkldfşkgdkfgklşdfkgldfklşgkşldfkşgldfkşlgklşdfklgşdfklşgkşldfgklşdf
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
[color=white]dsdsdfsfdsfsdfdsfsfsfsfsfsffdsadsadfsfdsfdsfsdfsdgfgfdgdfgdfgkodfğgdfkgşdfkgdfkşgdfklgfdgkldfşkgdkfgklşdfkgldfklşgkşldfkşgldfkşlgklşdfklgşdfklşgkşldfgklşdfdsdsdfsfdsfsdfdsfsfsfsfsfsffdsadsadfsfdsfdsfsdfsdgfgfdgdfgdfgkodfğgdfkgşdfkgdfkşgdfklgfdgkldfşkgdkfgklşdfkgldfklşgkşldfkşgldfkşlgklşdfklgşdfklşgkşldfgklşdf[/color]
Bune şimdi ? @Kingtt Bunu mesaja eklemendeki amaç nedir?
https://i.hizliresim.com/3pJdgM.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pormis, gözünü mü alıyor? Arkadaş yapmış işte. Amaçsız bile olsa karışmamalısın. Çokta şey yapıyorsan editle. İlla ki yorum yazmak zorunda değilsin. Bazen aşırıya kaçıyorsun. Ben sadece bu yorumuna değil, genel olarak bahsediyorum.
--
Bu arada, başarılar dilerim hocam. O günü sabırsızlıkla bekliyorum, direkt olarak kullanacağım. Biraz incelemek amaçlı :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2017 Saat: 17:04)Nophex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pormis, gözünü mü alıyor? Arkadaş yapmış işte. Amaçsız bile olsa karışmamalısın. Çokta şey yapıyorsan editle. İlla ki yorum yazmak zorunda değilsin. Bazen aşırıya kaçıyorsun. Ben sadece bu yorumuna değil, genel olarak bahsediyorum.
--
Bu arada, başarılar dilerim hocam. O günü sabırsızlıkla bekliyorum, direkt olarak kullanacağım. Biraz incelemek amaçlı :)
Gözümü almıyor. Yapma amacını soruyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Modemo'da köklü değişiklik yapacağım @leojely, O fotoğraftaki tema görünüm vs... olmayacak artık. Süpriz olsun diye de göstermiyorum çıkacağı gün bakarsınız hepiniz. Yorumlar için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-11-2017 Saat: 17:19)Focus4 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Modemo'da köklü değişiklik yapacağım @leojely, O fotoğraftaki tema görünüm vs... olmayacak artık. Süpriz olsun diye de göstermiyorum çıkacağı gün bakarsınız hepiniz. Yorumlar için teşekkürler.

Umarım güzel birşeyler çıkarırsın.Animasyonların önemi çok ripple efektleri felan ekleyebilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burada paylaşacakmısınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform