Yorum Sayısı: 2
Konu Sayısı: 1
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
machine2
SanalPara (SP): 6 SP
18-11-2017 Saat: 00:16
Olaylar şu şekildedir. Velona kullanıcısı benim en yakınıım. Tasarım için yardımcı olmasını ve forumda aktif olmasını istediğim için üye oldu. Bugün internet cafede birlikteyken bir anda banlandık her ikimizde. Adı geçen arkadaş IPleri aynı görünce kendini FBI olayı çözmüş sanıyor ve sorgusuz sualsiz süresiz ban atıyor. 2 gündür geceleri uyumayıp foruma neler katabilirim diye uğraşırken böyle bi şey olması kalp kırıcı. Her yetkili sorgusuz sualsiz ban atma yetkisine mi sahip? Bu yetkiye sahipse diğer yetkililer banlanan kullanıcılar için neden bir sorgu sual yapmıyorlar? Bir yetkili uyarınca da açiyim tamam gibi saçmasapan komik bir cevap vermiş. Dergi olsun forum olsun bu arkadaşın yetkileri alınana kadar görevi bitirilene kadar devam etmiyorum. Kalın sağlıcakla
Yorum Sayısı: 9,531
Konu Sayısı: 936
Rep Puanı:
439
Teşekkürler: 17
29 mesaj içinde 1063 teşekkür verildi.
Ripbyrustavi
SanalPara (SP): 951 SP
İnternet kafeden giriş yaptığınıza dair kanıtınız var mı?
Yorum Sayısı: 2,291
Konu Sayısı: 221
Rep Puanı:
36
Teşekkürler: 70
33 mesaj içinde 660 teşekkür verildi.
La Fontaine
SanalPara (SP): 780 SP
18-11-2017 Saat: 00:19
(Son Düzenleme: 18-11-2017 Saat: 00:45, Düzenleyen: La Fontaine.)
Merhabalar,bunu neden bu kadar uzattınız bilmiyorum ama size şöyle söyleyeyim.Siz uzun zamandır yokken bir sürü multi hesap açıldı ve forum kaç defa rahatsız edildi.Biz de bunlara önlem almak için multi hesapları banlıyoruz.Forumda aktif değilsiniz diyorsunuz siz benim bu forum için ne kadar uğraştımı biliyor musunuz?,sadece forum için değil forumla alakalı her işle uğraşıyorum ben,siz gerçekten benim görevimi yanlış anlamışsınız.Sadece ban atmak değil,adalet ve kullanıcıların rahatını sağlamak benim görevim.Sen adminmisin kardeş?,bütün yetkililerin görevlerini yapmalarını istiyorsun?,onlarda robot değil onlarda bizler gibi insan.Hesap sorulcak bir durumum varsa admin arkadaşlar görevimden beni alabilirler.Bu sizlere düşmez.Üyenin de özgürlük hakkı varsa bu kadar değil.Konuyu adminlerime bırakıyorum.İsteyen görevimi alabilir.Ben bu zamana kadar ne adaletsizlik,ne haksızlık,ne sadece ban atma işi yaptım.Böyle düşünenler varsa onlardan da özür dilerim.Ben burdayım her zaman görevimi,yetkimi ve d10'dan da ayırabilirsiniz.Ban da atabilirsiniz.Biraz olgun davranmayı ve terbiyeni takınmayı dene birdahakine.İki de birde aşşağılama iki de birde küçümse siz kimsiniz acaba?
Hayırlı günler.