Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fitness mı? kıyafet mi?
Sizce 3 aylığına fitness'a mı gitmeliyim? Yoksa o parayla kıyafet mi almalıyım?
- Şöyle ki eğer fitness parası 150 TL ve 3 aylık gideceğim. Bunun yanında bir de protein tozu almazsam kilom'dan dolayı bir işime yaramaz. Kilom 55 boyum 1.70 cm. Bu yüzden bu zaman gitmesem de olur. Eğer gitmezsem yaza doğru giderim (öteki yaz)

Kıyafet alırsam da sweatshirt alırım, kafama eserse de bir pantolon. Sizce hangisi daha mantıklı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fitness falan bilmiyorum boş işler. Bu bana göre böyle. Fitness'a gideceğin para ile kitap alabilirsin. Kollarını şişirmekle eline geçecek olandan çok daha fazlasını kazanmış olursun emin ol. Kıyafet alabilirsin bence. Ben öyle yapardım. Sana kalmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fitness'e git kıyafet ile hava atacağın yerde vucudun ile hava atmış olursun kızları etkiler misalen ben ^^ ciddi diyorum (günlük kızlar geliyor devamını boşverin. :D)
- zayıflarsın fitness yaparsan ve düzenli beslenirsen ben yaptım sende yap. ben halen yapıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2017 Saat: 20:11)metehandurmus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fitness falan bilmiyorum boş işler. Bu bana göre böyle. Fitness'a gideceğin para ile kitap alabilirsin. Kollarını şişirmekle eline geçecek olandan çok daha fazlasını kazanmış olursun emin ol. Kıyafet alabilirsin bence. Ben öyle yapardım. Sana kalmış.

Kitap konusunda haklısın. Teşekkürler yorum için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2017 Saat: 20:22)E=mc² Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunun için gideceksen , gitme .
Şuanda giden her kişi bunun için gidiyor zaten :D hava atmak için %90 fitness yapan var, %10 geliştirmek için uğraşanlar var onlarda bu işe yıllarını vermiş arkadaşa gayet güzel bir cevap verdim 3 ayda fitnessa gidip düzenli beslenirse mükemmel derecesine gelebilecek kadar kasları oluşur zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2017 Saat: 20:11)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fitness'e git kıyafet ile hava atacağın yerde vucudun ile hava atmış olursun kızları etkiler misalen ben ^^ ciddi diyorum (günlük kızlar geliyor devamını boşverin. :D)
- zayıflarsın fitness yaparsan ve düzenli beslenirsen ben yaptım sende yap. ben halen yapıyorum.

Bu amaçla gidiceksen gitme derim . @abdullahozturk
yaratıldım şimdi ne yapıcam ben
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2017 Saat: 20:26)E=mc² Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-11-2017 Saat: 20:11)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fitness'e git kıyafet ile hava atacağın yerde vucudun ile hava atmış olursun kızları etkiler misalen ben ^^ ciddi diyorum (günlük kızlar geliyor devamını boşverin. :D)

Bu amaçla gidiceksen gitme derim . @abdullahozturk

Hayatımı düzene sokmak ve diğer birçok amaçla gideceğim, gösteriş için gitsem zaten 3 ay gitmem, steroid basarım 1 ay falan giderim yani onlara gerek yok. Sorumluluk almak, azim, hırs bunlar önemli benim için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vücut geliştirme güzel bir hobi. En azından vücudunu bir şekle sokarsın, güzel bir uğraş edinmiş olursun. Kıyafet ise bir ihtiyaç. Eğer gerçekten ihtiyaçtan alacaksan kıyafet, hobi içinse fitness. 2 yıldır gidiyorum bazen aksatsam da bana çok faydası oldu. Sana da olacaktır. (Kitap okumak da bir alternatif üstte söylendiği gibi)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O değilde 3aylık 150tl çok para
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2017 Saat: 20:49)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O değilde 3aylık 150tl çok para

Şehrine göre değişir. İstanbulda aylık 150tl mesela benim gittiğim salon. 3 aylık 150 bulunmaz nimet.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tüyap'tan kitap alırdım ben :) İkisi arasında seçim yapılacak ise fitness ama ihtiyacın varsa kıyafet alman daha iyi olur.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fitness. Özgüven kazandırır, sosyalleştirir, zihnini açar ayrıca spor yapmanın verdiği hissiyat inanılmazdır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2017 Saat: 23:44)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fitness. Özgüven kazandırır, sosyalleştirir, zihnini açar ayrıca spor yapmanın verdiği hissiyat inanılmazdır

Yorumlariniz için teşekkürler, kiyafete öncelik vereceğim çünkü gerçekten ihtiyacim var. Fitness işine ise yaziilardan sonra başlayabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping