Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akk Kotam Doldu Ek Ücret Alınırmı
Evet Türk Telekom 75 GB'lik AKK kotam doldu ek ücret talep ederlermi.
C O M E B A C K 
O n l i n e 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnternet hızınızın yavaşlaması gerekiyor sanırım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Az önce 62 GB'lik benimde AKK den %80'i kullanıldı uyarısı geldi. Anlamıyorum ki, bir şey de indirmiyoruz nereden gidiyor bu kota :)
Benim kotam tam bittiğinde yavaşlatılıyordu, hiç ek ücret aldığını görmedim. (belki denk gelmemiştir)
'7 Tl karşılığında hızlandırılsın mı?' gibi bir soru sorarlarsa aldanmayın, parayı alıyorlar bir şey yapmıyorlar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2017 Saat: 21:00)Graphifex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Az önce 62 GB'lik benimde AKK den %80'i kullanıldı uyarısı geldi. Anlamıyorum ki, bir şey de indirmiyoruz nereden gidiyor bu kota :)
Benim kotam tam bittiğinde yavaşlatılıyordu, hiç ek ücret aldığını görmedim. (belki denk gelmemiştir)
'7 Tl karşılığında hızlandırılsın mı?' gibi bir soru sorarlarsa aldanmayın, parayı alıyorlar bir şey yapmıyorlar :D

Aynen nedense aşırı hızlı bitiyor günde zaten interneti foruma girmek için kullanıyorum belki 1 2 video izliyorum.Ama saçma bi sistem ve saçma bi altyapısı var Ülke'mizin (İnternet bakımından)

https://indigodergisi.com/2017/05/btk-adil-kullanim-kotasi-akk-ek-ucret/ doğruluk payı varmı?
C O M E B A C K 
O n l i n e 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"gece 02.00 ile 08.00 arası AKN sınırlaması olmadan kullanım sunulacak."
Bu doğru, gerisini bilemem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2017 Saat: 21:13)Graphifex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: "gece 02.00 ile 08.00 arası AKN sınırlaması olmadan kullanım sunulacak."
Bu doğru, gerisini bilemem.

Ben bi Araştırayım ona göre kullanayım neti :=)
C O M E B A C K 
O n l i n e 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu başlığını düzenlermisiniz.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2017 Saat: 21:29)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu başlığını düzenlermisiniz.
Düzenlemiyor özür dilerim.büyük harflerle açmışım CapsLock açık unutmuşum
C O M E B A C K 
O n l i n e 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Video kotadan yiyor .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır etmez ama internet hızınız yavaşlar.21 gün var daha ne yaptınız erkenden :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ek ücret talep edilmez internet hızınız düşer . Genelde çok dizi film izliyorsunuz sanırım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-09-2017 Saat: 15:16)Berkayj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ek ücret talep edilmez internet hızınız düşer . Genelde çok dizi film izliyorsunuz sanırım ?

Evet film izliyorum Game of thronesten başlıyorum oyun videolarına kadar izlyorum
C O M E B A C K 
O n l i n e 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Forum Grand » Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping