Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim
Daha önce geldiğimde konudisi falan demiştiniz, başka üyeler falan filan.

http://konudisi.10tl.net/showthread.php?tid=177 aşağıda bu siteye rastladım. Konudisi sitende konu aç falan muhabbetleri yapmıştınız. O sitede Jahrein adıyla yani kullandığım k.adi ile üyelik açılıp post atılmış. bu ben değilim arkadaşlar. zaten 10tl.net sitesinde alt site açıp 10tl.net i eleştirecek aptal değilim ben. kimseyi karalamak içinde bir sebebim yok, bu insanlarada gereğini yapmanızı dilerim. zaten o siteyi kapatmak admin için bir butonluk iştir.
bu şekilde yargılanmak benim için kötü oldu şuanlık için. konudisi.10tl.net sitesindeki tüm üyeliklerin, yorumlarında sitenin sahibinin yazdığını, ağır işsiz olduğunu düşünmekteyim.

hayırlı günler dilerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazık, başta kendi hesaplarıyla kendi kendine konuşuyor herhalde :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir hesap için site silimi olamaz ki.
Bunu o siteye girerek üye olup anlat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteyi kuran arkadaşın aklının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Şizofren falan olmasın?
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir hesaptan çıkıp diğerine giriyordur heralde :))
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Türkiye bu yüzden gelişmiyor. :D
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2017 Saat: 16:05)SnowyNight Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir hesap için site silimi olamaz ki.
Bunu o siteye girerek üye olup anlat.

Ben üye olmuştum. Misafirler üyelerden daha çok haklara sahip. Konu bile açılmıyor üyelere :D Kendi kendine eğleniyor adam. Kukla gösterisi gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana da 2 , 3 hesap patlat oradan :D
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site sahibine sesleniyorum :)
Banada 1 tane hesap patlatır mısın ? 10tl.net 'i eleştiren yorumlar yap o hesapla :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2017 Saat: 16:46)LogiTeCh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana da 2 , 3 hesap patlat oradan :D

Dediğim gibi o sitemde uzaktan yakından zerre alakam yok. inanmadıysanızda nasıl inandırabilirim sizleri bilemiyorum lakin, akıl karı değil. sizlerin ekmeğinize pislik atacak olsam giderim en azından host domain alır o şekilde bir karalama işlemi yaparım. 10tl.net bünyesinde değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer bendede aynı düşünceye sahipsen, seni suçlamadım ben.
"Site sahibine sesleniyorum."
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-07-2017 Saat: 18:22)SmorqAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer bendede aynı düşünceye sahipsen, seni suçlamadım ben.
"Site sahibine sesleniyorum."

Biliyorum hocam anladım sizin yorumunuzu. Logitech banada hesap patlat derken bana demiş gibi düşündüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adam siteyi kapatın demiş site atmamış ortada site yok. inanılmazsınız bir de bana şizofren dersiniz valla ne şizofreni yani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
insan mıyız?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform