Arkadaşlar Çok Yerde Görüyorum Millet Bazı Forumlarda Görev Alıp Photoshop La Para Kazanıyor
Böyle Bir Site Forum Felan Varsa Bana Yazabilirmisiniz ...
İnternetten Para Kazanmak
|
Arkadaşlar Çok Yerde Görüyorum Millet Bazı Forumlarda Görev Alıp Photoshop La Para Kazanıyor
24-07-2017 Saat: 19:19
Genelde bildiğim sitelerde tasarımlarını ve yaptığın işleri sergiliyorsun. Beğenen kişiler sana tasarım yaptırıyor. Profesyonel düzeyde daha doğrusu paraya değecek tasarımlar çıkarabilir misin?
Bi Kaç Forum Gibi Yerde Yapmııştım Ama Kapandılar . Yani Kendime Güveniyorum Çıkarabilirim Heralde
24-07-2017 Saat: 22:45
(24-07-2017 Saat: 19:18)Yunus Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Çok Yerde Görüyorum Millet Bazı Forumlarda Görev Alıp Photoshop La Para Kazanıyor Ben facebooktan kazanıyordum. Bu sitede de kazanabilirsin. & digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
@Helper boylr site felen biliyomusun
24-07-2017 Saat: 23:41
(24-07-2017 Saat: 23:00)Yunus Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Helper boylr site felen biliyomusun Kardeşim arkadaş edin. Tasarımların cidden iyiyse yaparsın. Facebookta tasarım grubu çok. & digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Berat tsk kardesim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|