https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkes Ekipmanlarını Atsın #
Herkes ekipmanlarını yazsın. Mesela şu mouse nasıl alabilirim gibisinden konuşalım. Destek olalım.

^^^^^ Ortamınızı da atarsanız güzel olur.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu amacı değişmiş :) /edit
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Casper standart gamer 2 Cift ekran monut. - Gtx kasa Asus - Razer klavye * fareyi kirdim normalde set idi eski modellerinden 20tl aldim idare ettigim dandik fare var - ayri sogutucu var - casperin dandik micli kulakligi var - direksiyon set var ets2 icin almistim dahasi yok evde olsam ss atardim ama odam berbat pc yakismiyor.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekipman Kamera Mikforonlu Kulaklık,normal mikrofon,mouse,mekanik klavye ışıklı,sandalye..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekran Kartı (HARİCİ) - Nvidia GeForce GTX 950m (4GB)
Ekran Kartı (DAHİLİ) - İntelin modelini bilmediğim ekran kartı (2GB)
İşlemci - İntel Core i7 4720HQ
RAM - 4GB DDR4
Mouse & Pad - Logitech G300s Optical Gaming Mouse + Hediye Pad
Kulaklık & Mikrofon - Samsung Cihazların Yanında Verilen Orjinal Kulaklık

Laptop kullanıyorum.
Ürün - http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-bdx550jxxx171d

Asus X550JX

SİZCE NASIL GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
vay canına harika bir konu kesinlikle hava atmak amacıyla düşünülmemeli herkes en saf ve temiz duygularıyla yazıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
MSi GE60 2PC Apache. Mouse olarak Frisby GX7 var.

Klasik bilgisayar işte :-/ no hava @rayray93
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-07-2017 Saat: 23:12)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: vay canına harika bir konu kesinlikle hava atmak amacıyla düşünülmemeli herkes en saf ve temiz duygularıyla yazıyor

Vallaha ben konuda yazdım dedim ki millet öneride bulunur falan :) Hava parayla atılmaz saygıyla hava atılır. Para sadece bir varlık. Önemli olan insanın içi.

Mouse: Everest'in dandik mouse'u.

Klavye: Razer Deathstalker Chroma (İkinci el aldığım için normal fiyatının çok çok çok altında. Normal ışıklı klavye fiyatına aldım adam 1 ay kullanmış bir D&R dan almış :P )

Bilgisayar: Yeni dizicez inşaallah.

Kamera: Nikon d3400 18-55 AF-P Lens

Mikrofon: Samson c01u Pro

Mousepad: Razer Goliathus ( Aliexpress 7-8 TL )

Kulaklık: Preo ve Razer Hammerhead ( Hammerhead aliexpressten ama orijinal geldi ben de şaşırdım. )
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normal klavye (kablosuz)
Normal Mouse (kablosuz)(invisible sensor light)
Hoparlör (hasar görmüş - çalışır durumda)

(08-07-2017 Saat: 23:12)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: vay canına harika bir konu kesinlikle hava atmak amacıyla düşünülmemeli herkes en saf ve temiz duygularıyla yazıyor

http://25.media.tumblr.com/a4897e3f053f2d3fceac8e947b6dac17/tumblr_mintgfeWpo1rk9t85o1_500.gif
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hava yok yerseniz

N11QGP.jpg

not: şu anki fiyatlarına bakmayın boşuna. Gitar ve amfi ikinci el. Klavye + Mause şu an 250TL iken ben 120'ye aldım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
3 tl lik kulaklık sadece bu adamım :D
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2017 Saat: 13:44)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hava yok yerseniz

N11QGP.jpg

not: şu anki fiyatlarına bakmayın boşuna. Gitar ve amfi ikinci el. Klavye + Mause şu an 250TL iken ben 120'ye aldım.

Klavye mekanik mi? @rayray93
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarım yapmadığım veya oyun oynamadığım zamanlarda Sennheiser CX 2.00'ım ve Spotify yetiyor, ekipman atmama gerek yok :)
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward yok bildiğimiz logitech markalı milli klavyemiz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekipmanım yok keşke param olsaydı :/ herkesin var bir bizim yok anlaşılan
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2017 Saat: 13:44)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hava yok yerseniz

N11QGP.jpg

Chatte ben mi varım :d
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-07-2017 Saat: 18:07)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ekipmanım yok keşke param olsaydı :/ herkesin var bir bizim yok anlaşılan

Yalnız değilsin :)
PU1H8.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping