Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LeoJeLy Kimdir [Detaylı]
Bi nevi tanışma konusu.Forumda yeniler var,buralara yeniden dönüyorum :) Tanımayan kalmasın.Ayrıca diğer forumlarda tanıtım konularını burdan kopyala yapıştır yapabilirim :D
Şöyle kısa bir özet geçip detayları alta yazarım
Alıntı:İsmim ....16 yaşındayım. Asosyal bir çocuk olarak internette vakit öldürüyorum.Tam 10 sene önce bu aralar bilgisayar alınmıştı.O gün bugündür bilgisayar ile iç içeyim.
4 senedir kodlama ve proglamlama ile uğraşıyorum.Bu 4 sene içerisinde çeşit çeşit ekibim oldu heralde bi 70 80 ekipte çalışmışımdır.Genellikle forumlarda takılırım.Boş zamanlarda localhost üzerinden çeşit çeşit çalışmalar yapmaktayım.Çalışmalardan sıkıldığım vakit oyun oynamakla meşgul olurum.Zamanında S2 Son Silah oynardım bilenler çıkar illa ki.Şimdi de Leagues Of Legends oynamaktayım.

İLGİ ALANI (BİLİŞİM)
  • -MeeGo/Maemo, Tizen, Jolla, Firefox OS ve benzeri Linux tabanlı mobil işletim sistemleri
  • -Linux sunucu yönetimi; ayarlaması, izlemesi. Sıkılmadan günlük kayıtlarını okumak. Dahası bir de bundan zevk almak.
  • -Python, Qt, Qt Quick/QML, Web teknolojileri ve betikler (Bash). Sürümleme sistemleri. (SVN ve GIT)
  • -IDE‘ler ve Groupware/CRM çözümleri. Sosyal CRM yaklaşımları; bunların arayüzleri ve kullanıcıların tepkileri.
  • -Yüksek teknoloji elektronik: Araç-içi Linux çözümleri ve Giyilebilir Bilgisayarlar (Wearable Computers). Google Glass, gibi.
  • -Oyunlar. Oyuncular, topluluklar, oyun sektörü/oyuncu ilişkisi. Özellikle de alışılmışın dışında, mobil odaklı veya salon odaklı/doğrudan etkileşimli (Kinect, Move gibi) oyunlar, Tür olarak RPG’ler ve Strateji/Tycoon oyunları.
  • -MUD oyunları. Hem nasıl çalıştıkları, hem de nasıl bir tane yapılacağı.
  • -Genel anlamda IT kültürü. Ekranı olan her şey. Ekranı olmayan ama Internet ‘e bağlanabilen her şey. Tıklanabiliyorsa, dokunulabiliyorsa, muhtemelen elektrikle çalışıyorsa.
  • -Valve Steam Translation Server'da belirli ödüller karşılığı çevirmen
  • -Bilgisayar Toplama Rehberi.Diğer adıyla bilgisayar parçaları.
İLGİ ALANI (DİĞER)
  • -Bilim kurgu filmleri ve kitapları. Özellikle de eski bilim kurgu filmlerini tekrar izlemek, karşıtlıkları bulmak. (Bu konuda Brazil pek iyidir mesela)
  • -Ekonomi ve şirketlerin nasıl çalıştığı. Favori ürünlerimin nasıl üretildiği, parçaların nereden geldiği, hangi yöntemlerin uygulandığı, görev paylaşımının nasıl yapıldığı, nasıl reklam edildikleri ve nasıl kâr döndürdükleri.
  • -Elimden geldiği kadar Amerikan kültürü; Filmler, karakterler ve biraz da mutfağı.
  • -İşin gerçeği biraz da mecbur kalarak; Amerikan edebiyatı.
  • -İlginç, eğlenceli olabilecek her şey. Anlatılmaya değebilecek her hikaye, gidilmeye değebilecek her yer, yaşanmaya değebilecek her şey.
İzlediğim Youtube Kanalları
  • -Ruhi Çenet Videoları
  • -Technopat
  • -Donanım Arşivi
  • -Donanım Haber
  • -Webtekno
  • -Jahrein
  • -Oyunbros
  • -Fail Army
  • -NYGMA
  • -Orkun Işıtmak
  • -Berkcan Güven
Bilgisayarım/Stüdyom/Araçlarım
  • -Anakart: Intel H81M DDR3 1600 Mhz 
  • -Ram: 1x 4GB Crucial 1600Mhz 1x 8GB GSKILL RipjawsX 1600Mhz 
  • -Ekran kartıZotac GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit 
  • -İşlemci: Intel i3 4170 3.70 Ghz 
  • -HDDWestern Digital Blue 7200 RPM 64 MB 3.5"

• -Telefon: Asus ZenFone 5 

• -Kullandığım Araçlar: Adobe Dreamweaver CS6,Adobe Muse CC 2015,Xamp,Google Web Designer,Adobe Photoshop CS6 Extended,Microsoft Game Studio,Mirosoft Build Tools 2015.

Yazdığım Makaleler Hakkında
  • -Telif haklarıHiçbir girdinin yasal olarak telif hakkı yok, ancak okuyucudan kibar olup kaynak belirtmesi, doğrudan c/p etmemesi beklenir. Kullanıcı kaynaklı içeriklerde (yorumlar gibi) içeriği paylaşan kullanıcı içeriğin üzerinde hak iddia edemez, ancak içeriğin tüm sorumluluğunu aldığını peşinen kabul eder.
Yönettiğim Siteler Hakkında
  • -Gizlilik politikası: Yönettiğim sitelere tüm erişimlerin, yorumlarda kullanılan e-posta, IP adresi gibi bilgilerin kayıtları, istatistik ve yasal ihtiyaç halinde kullanılmak amacıyla süresiz olarak saklanır. Ancak normal koşullarda asla üçüncü kişilerle paylaşılmaz, reklam amacıyla kullanılmaz.

Not: Editör sıkıntısı yüzünden konuyu defalarca defalarca yeniden yazdım.Baya bi hatalı cümle var.Görmezden gelirseniz sevinirim...Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Seni Sevdim Primci Enes Batur'u İzlemiyorsun :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Berat O işlemciye o ekran kartı olmamış :/ Onu Adam Gibi Kullanmak İçin Güncel Bi i5 Takıcaksın miss.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-06-2017 Saat: 00:51)Thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Berat O işlemciye o ekran kartı olmamış :/ Onu Adam Gibi Kullanmak İçin Güncel Bi i5 Takıcaksın miss.

Şimdi şöyle.Bilgisayara yeni parça alırken bende senin dediğini düşündüm çünkü bu öneriyi sadece sen söylemedin.Anakartı değiştirmek lazım 1150 pin adam akıllı işlemci yok.Anakart değişince ram değişecek tamamen.Ayrıca kasa mATX onuda değiştirmek lazım derken baya bi yük oluyordu bana :D O yüzden ek ram,ekran kartı,psu aldım :) Sonuç bu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşlemcin Yüzünden Tam Olarak Ekran Kartının Gücünü Alamazsın. İnşallah Yeni bir sistem toplayabilirsin kart İçin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-06-2017 Saat: 01:07)Thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşlemcin Yüzünden Tam Olarak Ekran Kartının Gücünü Alamazsın. İnşallah Yeni bir sistem toplayabilirsin kart İçin :)

Darboğaz yok rahat ol ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adam pc hayatını yazmış ben 2004ten bu yana pc başındayım hangi birini yazayım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
not:2004 derken ilk kullandığım tarih yani 2004 lü değilim 1972liyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bunu ünlü olunca hayranınla yaptığın bir röportajda görmek isterdim olsun :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeniler bu konudan örnek alsın :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrar hoşgeldin hocam, LoL'de hangi ligtesin? Server? Oynadığın sık lane / şampiyonlar?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok detaylı bir tanıtım konusu olmuş.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-06-2017 Saat: 13:31)zadius Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tekrar hoşgeldin hocam, LoL'de hangi ligtesin? Server? Oynadığın sık lane / şampiyonlar?
Hoşbuldum teşekkür ederim.
TR Serverinde silver 3.Genellikle lee sin ile jungle :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşlemcin iyiymiş benim ki en berbat olanı :(
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@leojely asus zenfone nedir ya senin gibi adam iphone 8 kullanmalı gerekirse bağış yapıp almalıyız reis sana :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-06-2017 Saat: 14:30)proallturkey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @leojely asus zenfone nedir ya senin gibi adam iphone 8 kullanmalı gerekirse bağış yapıp almalıyız reis sana :D
Ben telefona pek önem vermiyorum herşeyi bilgisayara felan yatırıyorum :D Zaten bilgisayar studyom instagram whatsapp felan var bilgisayarda.Telefonuda arama için kullanıyorum oda yetiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Leptup işlemci degisir mi ? Bu konulardan anlıyorsun galiba ;)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benimde adım Berat ve 16 yaşındayım . Galiba tek ortak yönümüz bu :D

( yani sen benden baya bi ilerdesin yanlış anlaşılmasın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2017 Saat: 19:13)LogiTeCh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Leptup işlemci degisir mi ? Bu konulardan anlıyorsun galiba ;)
Hayır değişmez
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping