Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Flash Son Bölüm Düşünceniz?
Evet arkadaşlar son bölümü izleyenlerin düşüncesini alayım dedim. Şaşıran yoktur da ne düşünüyorsunuz bölüm hakkında?

Birde neden Irısh'i öldürmek istiyorum Savitar?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
YORUM SPOİLER İÇERİR!!!

Savitarın Future Flash Çıkması Şaşırttı Ama Bekliyordum Öyle Bir Şey.
Sevdiği Kadını Neden Öldürüyor Onu Bilmiyorum, Bende Çok Merak Ediyorum :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-05-2017 Saat: 21:38)MrTom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: YORUM SPOİLER İÇERİR!!!

Savitarın Future Flash Çıkması Şaşırttı Ama Bekliyordum Öyle Bir Şey.
Sevdiği Kadını Neden Öldürüyor Onu Bilmiyorum, Bende Çok Merak Ediyorum :/

Anlamadığım nokta orası zaten :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Barry'nin gelecekte acımasız, güçlü ve daha hızlı olmasını sağlayan şey zamanında Iris'in ölmesiydi eğer Iris yaşarsa Future Flash yani Savitar olmaz o yüzden öldürüyor
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O kadar çok teori üretiyolarki izleyip görücez artık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende son 2 bölümünü kaçırdım izleyeceğim.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok saçmaladılar hız tanrısı ortaya çıkıyor ortalığı alt üst ediyor flash gelince karşına direk hamle yapıp öldüremiyor :D
- klasik diziler bunlar, aradığım diziler/filmleride bulamıyorum aradığım dizi/film şöyle: eğer kendinden güçlü biri gelirse o seni öldürebilme yeteneğine sahipse öldürebilmeli bence sürekli iyiler kazanmasını kötü birşey ve her zaman speedster(hızcı) rakip oluyor Barry'e artık alıştık. Savitar İrisi öldürdükten sonra Zoomda olan gibi gene barrye yenilir dizi biter :D dizinin son bölümünü izlemeden yorum yaptım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben de böyle bir konu açmıştım zamanında başka bir forumda. Temizlik yapmıştım sonra forum rahatlamıştı

Nasıl katlanabiliyorsunuz o diziye anlamıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birde her şeyi geçmişte biliyor güya FF. O zaman başka FF mi vardı? Paradox bee...
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konuda biraz batırdılar. Çünkü ÇR'de Future Flash ve Savitar farklı karakterler. Savitar, çok uzun süre Speedforce'da kapalı kalmış, kafayı yemiş ve dolayısıyla Speedforce bir zaman sonra Savitar'ı yönetmeye başlamış olabilir.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence cr ile diziyi bir tutmamak lazım benim fikrim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2017 Saat: 19:04)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuda biraz batırdılar. Çünkü ÇR'de Future Flash ve Savitar farklı karakterler. Savitar, çok uzun süre Speedforce'da kapalı kalmış, kafayı yemiş ve dolayısıyla Speedforce bir zaman sonra Savitar'ı yönetmeye başlamış olabilir.

çizgi romandaki karakterleri alıyorlar fakat senaryolar bazen aynı olup bazen değişebiliyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuraya yazayım; sırf böyle yaptıkları için senaryoda bariz mantık hataları ortaya çıkacak.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping