24-03-2017 Saat: 17:29
Arkadaslar localhost site kurdum mybb yukledim kurdum herseyi ayarladimda sablonlari silip ekliyemiyorum
Sablonları duzenliyemiyorum
|
24-03-2017 Saat: 17:29
Arkadaslar localhost site kurdum mybb yukledim kurdum herseyi ayarladimda sablonlari silip ekliyemiyorum
Anlamadım. Biraz daha açıklar mısınız ?
Resim eklerseniz daha güzel olur. React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
24-03-2017 Saat: 17:33
Şablonları Düzenliyemiyorsun Hata Benzeri Birşey Cıkıyormu ?
@kraljmehmet dostum resim digilde sole anlatayim ben header şablonuda bisey duzenlemek istiyom diyelim orda ahmetin sitesi yaziyor ama ben orayi emirin sitesi yapicam tamammi ama header ve tum sablonlarda bi yazi ekleyip silemiyorm kısacası bisey silip ekliyemiyorum sablonlarda
@pro35x hata vermiyor anlattim
24-03-2017 Saat: 19:52
Birşey ekledikten sonra kaydet deyince üst tarafta yeşil bir yazı çıkıyor mu ?
24-03-2017 Saat: 19:54
(24-03-2017 Saat: 19:52)alperenbaltacı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birşey ekledikten sonra kaydet deyince üst tarafta yeşil bir yazı çıkıyor mu ? :D seni forumda ilkez gördüm :D bide emir, sana gram yardım edesim yok fakat ; tablet ve telden girmeyi ver. yetkin ney süper admin (forumu kuran kişi) misin.. site url.. Şablon setı kaydedıyorsunda hatamı verıyor.. resimli vs anlatsan ??
24-03-2017 Saat: 20:07
Ya onu demiyorum http://i.hizliresim.com/gq2BgN.png burda steam bolumunu silicem ve baska bisey eklicem fakat bisey silemiyorum ekleyemiyorumda
Ve bu arada @S9zerus yardim etmek istemiyorsan etme site url sormussun appserv kurdum localhosttn baglaniyorm Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
24-03-2017 Saat: 20:26
Ya kısacası bi yaziyi silip yerine yeni yazi eklicem yaziyi silmek icin tikliyorum yaziya silme tusuna hasiyom silmiyo yazi yaziyom bi kac harf yaziyo sonra yazmiyo
@Dream41
Yazarken veya silerken bir yere tıklıyorsundur silmek istediğin yerin hepsini seçip silmeyi dene.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
24-03-2017 Saat: 20:31
Denedim her turlu denedim ne yaptiysam olmadi bisey silemiyorum
24-03-2017 Saat: 20:49
yazıyı kopyalayıp,ctrl+c yap onu üstte url yazan yerde düzenle sonra yapıştır.
24-03-2017 Saat: 21:03
Fotoğraf atabilme şansın varmı?
veya kilitli,yazma ile ilgili şeyler kapalı mı?
25-03-2017 Saat: 16:20
Guncel
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|