Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kategori/Forum Önerisi ?
Destek forumu genelleşmeye giden bir forum hatta genel bir forum oldu bile. Üyelerin kendi hayal güçlerine göre hikaye, şiir vb. birşeylerin yazabileceği bir köşe mi açılsa ? Mesela isteyenler olur da açılır mı? Yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence destek forumu destek kıvamından çıkmasın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya bence eğlenceli olabilir. İnsanların kafasında kurduğu şeylerin bize kitabımsı gibi gözükmesi :) İyi olabilir bence. İçindeki senaristi ortaya çıkar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2017 Saat: 20:53)jennasunny31 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya bence eğlenceli olabilir. İnsanların kafasında kurduğu şeylerin bize kitabımsı gibi gözükmesi :) İyi olabilir bence. İçindeki senaristi ortaya çıkar :D

İÇİMDE SENARİST YOK ZATEN OLMAZDA. :D

BENİM DÜŞÜNCEM TOP 10 FORUMLAR GÖSTERİLSİN.. 3 PANEL OLUR BİRİNDE EN ÇOK KONU&YORUM SAHİP OLAN FORUMLAR.. BİRİNDE EN EN ÇOK ÜYESİ OLAN FORUMLAR BİRİNDE EN YARARLI FORUMLAR..
en yararlı forumlar olmasada olur :p
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2017 Saat: 20:57)EvliyaCelebi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-03-2017 Saat: 20:53)jennasunny31 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya bence eğlenceli olabilir. İnsanların kafasında kurduğu şeylerin bize kitabımsı gibi gözükmesi :) İyi olabilir bence. İçindeki senaristi ortaya çıkar :D

İÇİMDE SENARİST YOK ZATEN OLMAZDA. :D

BENİM DÜŞÜNCEM TOP 10 FORUMLAR GÖSTERİLSİN.. 3 PANEL OLUR BİRİNDE EN ÇOK KONU&YORUM SAHİP OLAN FORUMLAR.. BİRİNDE EN EN ÇOK ÜYESİ OLAN FORUMLAR BİRİNDE EN YARARLI FORUMLAR..

Dostum, konunun dışına çıktın biraz :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2017 Saat: 20:57)EvliyaCelebi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BENİM DÜŞÜNCEM TOP 10 FORUMLAR GÖSTERİLSİN.. 3 PANEL OLUR BİRİNDE EN ÇOK KONU&YORUM SAHİP OLAN FORUMLAR.. BİRİNDE EN EN ÇOK ÜYESİ OLAN FORUMLAR BİRİNDE EN YARARLI FORUMLAR..

@admin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward + @EvliyaCelebi Cidden Bu Konuyu bende yorumlarımda çok belirtim ama olmadı inş. admin bakar inceler.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnş.. Cidden güzel olur insanlar yararlı forumlarıda görürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net vardı :D Onda vardı en son açılan forumlar felan.Şimdide gelse iyi olur ama destek panelinde değil direk indexte olsun.Eğer istek olursa desteğin bi sidebarınada koyabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping