Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HP Laptoplar hkk.
HP laptop almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç hp kullanmadım, tecrübeleriniz varsa aktarabilir misiniz ayrıca ısınma sorunları varmış birkaç kişiden duydum, önerilerinizi ve bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba;

Ben leptop ta hep hp kullandım. Açıkcası oyun oynayacaksan bence alma bütçen düşük ise çünkü onlarda aşırı ısınma problemi oluyor. Ama bütcen iyiyse bence kullanabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam 1~1.5 yıllığına {Üniversiteye geçince değişeceğim} bir laptop almayı düşünüyorum, babamın arkadaşı 1.000 liraya 2.el temiz bulduğunu söyledi. Max. Cs:Go, Lol oynayacağım sizce alayım mı?
Ayrıca söylediği özellikler 2gb ekran kartı, 4gb ram, yeni nesil i5 işlemciymiş.
@Corleone
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten temiz ise al bence gayet makul.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Büyük ihtimal alacağım hocam, öneriniz için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşların söylediğine ek olarak yorum yapayım;

Üzerinde sucuk kızartabilirsin. Bir HP'nin ısısı, 85-90 derecelere kadar çıkabilir.
Fanlarını başlarda duymazsın fakat 4-5 ay sonra onlardan traktör sesi çıktığını duyabilirsin.
Klavyedeki tuşları 1-2 yıl sonra aşınabilir, çünkü o bir Hewlett-Packard.
USB girişleri de klavye tuşları gibi aynı şekilde çalışmayabilir.
Oyun oynarken bilgisayarın aniden kapanabilir, hatayı da yazıyorum: "Thermal shutdown occured".

Bence alma ama, senin kararın tabi.
Not: HP bilgisayardan gönderildi.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu kapanma sorunu baş ağrıtır, kararsızım şu an :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
HP yerine casper veya asus alabilirsin.HP de arkadaşların dediği gibi acaip ısınma sorunu var.Kuzenimde olduğu için biliyorum elini yakacak derecede ısınıyor lol oynarken .Tabi buda fps kayıplarına sebep oluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam sorduk bilgisayarın asıl fiyatı 2.200 liraymış, iyi bişey olacağını düşünüyorum.

@corleone , @atakaj
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bakımını Düzenli Yaparsan Macun Yenilemesi Fan Temizliği Gibi Leptop Seni 2 Sene Götürür. En Dandiği Bile.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x541uv-core-i5-6200u-2-3ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Acer'ların yeni versiyonları http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-nxmrhey015-e5-571g-733f-i7-5500u-4gb-500gb-2gb-gf820m-156-P143862046 şu bilgisayarı öneririm.Ben i5'ini kullanıyorum fakat böyle bile beni 10 senedir götürüyor.İ7 bomba gibidir...
Fakat HP'de güzel,Acer'lara bakmanı öneririm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sakın alma, Asustan başka bir seçenek de düşünme bence
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bende hp pavilion 15 i7 8gb ram 4 gb ekran kartı 1 tb harddisk bulunmakta tek sorunum gta v gibi oyunlarda bi süreden sonra fan sesinin artması bunun dışında gta v de bile orta ayarlarda gram kasma yaşamıyorum

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim için ısınması sorun değil de, ısınıp kapanmasın o sıkıntı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping