Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanalı Bırakıyorum...
Sosyal hayatımda yaşadığım bazı gerilemeler nedeniyle şu an itibariyle sanalı bir kaç aylığına bırakmaya karar verdim. Bir müddet aktif olmayacağım. Bilgisayarı dahi açmayacağım. Ta ki kendime çeki düzen verene kadar.

Herkese teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yakında Bende Bırakıcam Yolun Açık Olsun Reelde Başarılar.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bırakırsanız bırakın yani ben hala sıkılmadım :) Yani yeni şeyler gördüğümde sıkıntım geçiyor .

Başarılar ...
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2017 Saat: 15:43)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bırakırsanız bırakın yani ben hala sıkılmadım :) Yani yeni şeyler gördüğümde sıkıntım geçiyor .

Başarılar ...

Adamın yazdıklarını okudun demi? Yani adam forumdan sıkıldım bırakıyorum felan demedi adam sosyal hayatımda ki sorunlardan dolayı bırakıyorum diyor. Kafan güzel kardeşim bu yorumunu nasıl çıkartıysan.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adına sevindim. Ben bilgisayardan uzaklaşınca sosyal çevrem çok gelişti. Bu aralar dönmeyi düşünüyorum herhangi bi rütbeyi isteyebilirim. Hem çevrem hem sanal hayatım olacak gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben iki türlü takılıyorum fakat bilgisayardan kendimi alıkoyamıyorum hocam. Foruma girmekten tutun oyun oynamaya kadar kendimi geri çekemiyorum maalesef. Sizin gibi bırakmak çok isterdim. Umarım gerçek hayatınızda ve sosyal hayatınızda başarılı olursunuz hocam...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yolun açık olsun Kaan konuşsaydık keşke.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yolun açık olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlısı.. Yolun açık olsun.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2017 Saat: 18:26)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben iki türlü takılıyorum fakat bilgisayardan kendimi alıkoyamıyorum hocam. Foruma girmekten tutun oyun oynamaya kadar kendimi geri çekemiyorum maalesef. Sizin gibi bırakmak çok isterdim. Umarım gerçek hayatınızda ve sosyal hayatınızda başarılı olursunuz hocam...

Benim ruh ikizim olmak için yaratıldın? :D

Yolun açık olsun. Kısa zamanda dönersin umarım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yolun açık olsun...
Kısa sürede dönerken inşallah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En iyisini yapıyorsun. Görüşmek üzere.
Ara